«Ξαναχτύπησε» ο Ζουράρις: Η κυβέρνηση πάσχει από… μπατηρημένη κ@@λα (video)

kafeneio sp
BINTEO

Ίσως η μόνη φράση που έγινε ευρέως κατανοητή από την ομιλία του...

Αίσθηση προκάλεσε η ομιλία του Κώστα Ζουράρι στη Βουλή το βράδυ της Τετάρτης, κατά τη διάρκεια της οποίας ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε στη ΝΔ για...
την αυταρχική της πολιτική, χρησιμοποιώντας ωστόσο βαριές εκφράσεις.

Συγκεκριμένα, ξεκινώντας την ομιλία του, ο κ. Ζουράρις είπε πως θα απαντήσει με επιστημονικό τρόπο «στην κυρία που τους έβγαλε τρελούς» (σ.σ. κοιτώντας προς τα έδρανα της ΝΔ), ανέφερε ότι «μεγάλο τμήμα βουλευτών της ΝΔ, άρρενες και θήλεις», ενστερνίζεται την «αυταρχική πολιτική του κ. Μητσοτάκη» και μεγάλο τμήμα των βουλευτών της ΝΔ έχει μια «πολιτική τάση προς τη βαρβατίλα», διότι έχει «αφελή ροή», «μια λυπημένη αναφροδισία», διότι «το ορμέμφυτό τους πάσχει από πεπτωκυίαν ροήν», «έχει μιαν κουρασμένη ή μπατηρημένη κ@ύλα, κατά την ορολογία του τρισμέγιστου, των Ελλήνων, λογογράφου, του στρατηγού Μακρυγιάννη».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε την εκτίμηση περί «πεπτωκυίας ροής του ορμέμφυτου των βουλευτών της ΝΔ» επικαλούμενος την ερμηνεία της επιστήμης για τις «τυραννικές δυναστικές προσωπικότητες της πολιτικής», τις πραγματείες του Φρόιντ και την ψυχοβιολογική σχολή. Συμβούλευσε δε τους βουλευτές της κυβερνητικής παράταξης να στραφούν σε «μαντζούνια», τα οποία σύστηναν και στην αρχαιότητα για την αντιμετώπιση της «υποβαθμισμένης ροής», δηλαδή τις φακές και τις τσουκνίδες.

Πάντως, το πόσοι τον κατάλαβαν ακόμα ελέγχεται…

Το σχετικό απόσπασμα: