Ραγδαίες εξελίξεις στο κανάλι του Σαββίδη – Τέλος η Στάη από το κεντρικό δελτίο του Open

0
Οι ανακατατάξεις στον τηλεοπτικό σταθμό Open συνεχίζονται και οι υπεύθυνοι του καναλιού αναμένεται να έχουν πάρει μέχρι τέλος Αυγούστου τις αποφάσεις τους αναφορικά με το μέλλον του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, η Νίκη Λυμπεράκη, μετά τη λήξη της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΪ...
, θα βρεθεί κάτω από την ίδια τηλεοπτική στέγη με την Έλλη Στάη η οποία θα της παραδώσει τη σκυτάλη της παρουσίασης του δελτίου.

Η Νίκη Λυμπεράκη, η οποία για μεγάλο διάστημα είχε μπει στον «πάγο» στον ΣΚΑΪ φέρεται να έχει καταλήξει σε συμφωνία με το Open και το μόνο που απομένει είναι να πέσουν οι τελικές υπογραφές με αυτό να αυτό αναμένεται μέχρι τέλος Αυγούστου.

Η Έλλη Στάη, που ανέλαβε το δελτίο ειδήσεων του σταθμού κατά την απαιτητική προεκλογική περίοδο, έχει δώσει τη σύμφωνη γνώμη της για την αλλαγή.

Ωστόσο, δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο ποιο θα είναι το μέλλον της βραδινής εκπομπής της κ. Στάη, «Open Mind», και αν θα συμπεριληφθεί στον προγραμματισμό του σταθμού και τη νέα τηλεοπτική χρονιά.


Το τοπίο πρόκειται να ξεκαθαρίσει λίγο πριν την έναρξη της σεζόν οπότε και θα πέσουν οι όποιες επίσημες υπογραφές και θα υπάρξουν ανακοινώσεις από τη διοίκηση.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)