Novartis: Σπασμένες θυρίδες μελών της οικογένειάς του βρήκε ο Σαμαράς...

kafeneio sp
0

Τι αποκάλυψε ο Νίκος Τσιούτσιας, διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρώην πρωθυπουργού, για τις έρευνες των δικαστικών αρχών σχετικά με την υπόθεση
Λίγες ώρες μετά...

την αρχειοθέτηση της δικογραφίας υπόθεση Novartis για τον Αντώνη Σαμαρά στενοί συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού αποκαλύπτουν για πρώτη φορά άγνωστες λεπτομέρειες από όσα συνέβησαν τα προηγούμενα χρόνια.

Σύμφωνα με το Open Tv, o Νίκος Τσούτσιας, διευθυντής του γραφείου Τύπου του Αντώνη Σαμαρά, αποκάλυψε ότι την εποχή εκείνη οι εισαγγελικές αρχές έφτασαν στο σημείο να σπάσουν τις τραπεζικές θυρίδες της συζύγου του Γεωργίας και του αδελφού του, Αλέξανδρου Σαμαρά.

Σύμφωνα με τον Νίκο Τσιούτσια οι διωκτικές αρχές παραβίασαν τη θυρίδα της συζύγου του πρώην πρωθυπουργού, ενώ ο Αντώνης και η Γεωργία Σαμαρά βρίσκονταν στο εξωτερικό, στις Βρυξέλλες, σε συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Όπως είπε ο στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού, οι εισαγγελικές αρχές είχαν επικοινωνήσει με τη Γεωργία Σαμαρά, ζητώντας της άδεια για να ανοίξουν τη θυρίδα που διατηρεί στο όνομά της σε τραπεζικό υποκατάστημα, προκειμένου να ελέγξουν για την πιθανή ύπαρξη περιουσιακών στοιχείων που δεν δικαιολογούνται.

Η κυρία Σαμαρά τους απάντησε ότι βρίσκεται στο εξωτερικό συνοδεύοντας τον σύζυγό της και προθυμοποιήθηκε να πάρει την πρώτη διαθέσιμη πτήση για να επιστρέψει στην Ελλάδα και να τους διευκολύνει. Όταν όμως έφτασε στην Αθήνα και μετέβη στην τράπεζα όπου διατηρεί θυρίδα, η Γεωργία Σαμαρά διαπίστωσε ότι η θυρίδα είχε σπάσει αφού οι αρμόδιες αρχές επέλεξαν να την παραβιάσουν παρά να περιμένουν.

Υπενθυμίζεται πως ο πρώην πρωθυπουργός έχει καταθέσει μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου για την εμπλοκή του ονόματός του στην έρευνα για τη Novartis...

ethnos.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)