Βρέθηκε νεκρή σε χαράδρα στην Ικαρία η Natalie Christopher

kafeneio sp
0

Η 35χρονη αστροφυσικός εντοπίστηκε νεκρή σε χαράδρα στην Ικαρία...

Τα ίχνη της είχαν χαθεί από το μεσημέρι της Δευτέρας και στήθηκε τεράστια επιχείρηση...

Τραγικός ο επίλογος για την 35χρονη αστροφυσικό. Η Natalie Christopher, η οποία είχε εξαφανιστεί από την περασμένη Δευτέρα, εντοπίστηκε σε χαράδρα. Την σορό της φαίνεται πως εντόπισε ένας εθελοντής πυροσβέστης σε δύσβατο σημείο.Από χθες το βράδυ έχει μεταβεί στην Ικαρία, με ελικόπτερο που διέθεσε ο στρατός, κλιμάκιο της Διεύθυνσης Διαχείρισης Ανάλυσης Πληροφοριών (ΔΙΔΑΠ) της ΕΛΑΣ, με ειδικό εξοπλισμό γεωεντοπισμού, προκειμένου να εντοπίσει το στίγμα του κινητού τηλεφώνου της νεαρής γυναίκας.

Οι ειδικοί της αστυνομίας προσπάθησαν να λύσουν το μυστήριο του κινητού τηλεφώνου, το οποίο, ενώ έδειχνε ότι ήταν κλειστό από προχθές το απόγευμα, ξαφνικά χθες έδωσε ξανά σήμα από κεραία των Φούρνων Ικαρίας, που είναι απέναντι από την περιοχή Κεραμέ Αγίου Κηρύκου, όπου εντοπίζονται οι έρευνες.

Αμέσως, έγινε προσπάθεια γεωεντοπισμού από την εταιρεία της κινητής τηλεφωνίας, η οποία δεν απέφερε καρπούς, γι' αυτό κρίθηκε απαραίτητη η μετάβαση στην Ικαρία του κλιμακίου της ΔΙΔΑΠ.Παράλληλα, συνεχίστηκαν από αστυνομικούς, πυροσβέστες και εθελοντές, οι έρευνες, με τη συνδρομή και ελικοπτέρου της αστυνομίας στη δύσβατη περιοχή Κεραμέ, ενώ με τη φωτογραφία της αστροφυσικού αναζητούν ταυτόχρονα κάποιον άνθρωπο που μπορεί να την είδε και ίσως να βοηθήσει στον εντοπισμό της.

Τελικά η παρατηρητικότητα ενός εθελοντή πυροσβέστη έγραψε τον τραγικό επίλογο, εντοπίζοντας το άψυχο κορμί της.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)