Ο γιος του Τομ Χανκς κατέγραψε άγριο ξυλοδαρμό στην Αντίπαρο (Σκληρές εικόνες)

0
Το σκηνικό άγριας βίας βιντεοσκοπούσε με το κινητό του τηλέφωνο ο γιος του Τομ Χανκς, Τσετ ο οποίος κάνει διακοπές στην Αντίπαρο.

Στο βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό του στο instagram ο Τσετ Χανκς, γιος του διάσημου ηθοποιού και της Ελληνοαμερικανίδας Ρίτα Γουίλσον, διακρίνεται ενας σωματώδης άνδρας, κάτα πάσα πιθανότητα αστυνομικός που υπηρετεί στο αστυνομικό τμήμα του νησιού να ξυλοκοπεί άγρια έναν τουρίστα...

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr ο αστυνομικός που δεν βρισκόταν εκείνη τη στιγμή σε υπηρεσία επενέβη για να προστατέψει ένα τρίτο προσωπο που είχε έρθει σε διένεξη με τον τουρίστα. Ωστόσο, όπως φαίνεται ξεκάθαρα από το βιντεοσκοπημένο υλικό που ανέβασε στο Instagram ο Τσετ Χανκς, το όργανο του Νόμου όχι απλώς δείχνει… υπερβάλλοντα ζήλο στην προσπάθειά του να βοηθήσει αλλά στην κυριολεξία σπάει στο ξύλο τον τουρίστα.

Ο εξαγριωμένος αστυνομικός με τα πολιτικά εξαπολύει επίθεση με γροθιές και κλωτσιές ενώ κανείς δεν μπορεί να τον σταματήσει. Μάλιστα κάποιοι παρεμβαίνουν μόνο και μόνο για να αφήσουν τον αστυνομικό να συνεχίσει να χτυπάει τον απροστάτευτο τουρίστα ο οποίος φαίνεται να χάνει τις αισθήσεις του από τα απανωτά χτυπήματα που δέχεται στο σώμα και στο κεφάλι.

Προσοχή: Το βίντεο περιέχει σκληρές εικόνες.

Δείτε το οπτικό υλικό που ανέβασε στο instagram ο Τσετ Χανκς, γιος του Τομ Χανκς και της Ρίτα Γουίλσον:


Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr , ο καβγάς ξεκίνησε όταν κάποιοι νεαροί προσπάθησαν να κάνουν ενα γκράφιτι σε έναν τοίχο. Τότε μια υπάλληλος ενός μπαρ βγήκε έξω και τους έκανε παρατήρηση. Οι νεαροί αντέδρασαν άσχημα βρίζοντάς την. Εκείνη την στιγμή ο αστυνομικός με τα πολιτικά που κατά πληροφορίες υπηρετεί στο Α.Τ Αντίπαρου και έτυχε να περνάει από το σημείο που έγινε ο διαπληκτισμός, παρενέβη επικαλούμενος την ιδιότητά του και επιχείρησε να κατευνάσει τα πνεύματα. Ενας εκ των νεαρών φέρεται να αντέδρασε με ύβρεις ενώ κάποιοι ισχυρίζονται οτι προσπάθησε να χτυπήσει τον αστυνομικό με αποτέλεσμα εκείνος να αντιδράσει με ιδιαίτερα βίαιο τροπο, όπως φαίνεται στις εικόνες που βιντεοσκόπησε με το κινητό του ο γιος του Τομ Χανκς, Τσετ Χανκς.

Και δεύτερο περιστατικό ξυλοδαρμού στην Αντίπαρο

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες την ίδια ημέρα στην Αντίπαρο σημειώθηκε και δεύτερο κρούσμα βίας με θύμα έναν τουρίστα απο την Καρδίτσα ο οποίος ξυλοκοπήθηκε άγρια απο αγνώστους με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στον αυχένα. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το θύμα δεν κατάφερε να αναγνωρίσει τον (ή τους) δράστες καθώς λιποθύμησε απο την δύναμη των χτυπημάτων που δέχτηκε.

Για το περιστατικό αυτό οι απόψεις διίστανται, καθώς κάποιοι λένε οτι ο νεαρός Καρδιτσιώτης υπήρξε πράγματι θύμα επίθεσης απο αγνώστους ενώ άλλοι λένε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης που είχε ως συνέπεια να πέσει άθελά του απο ύψος 3,5 μέτρων στο κενό και να τραυματιστεί σοβαρά στον αυχένα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)