Γκρέμισαν το μαγαζί του Αλβανού εστιάτορα που είχε σπάσει το παρμπρίζ σε αυτοκίνητο τουριστών (βίντεο)

0
Ο εστιάτορας που επιτέθηκε στους τουρίστες, έχει κριθεί προφυλακιστέος από την εισαγγελία και έτσι δεν ήταν παρόν κατά την κατεδάφιση.

Στο γκρέμισμα του εστιατορίου του οποίο ο ιδιοκτήτης κρεμάστηκε στο αυτοκίνητο των Ισπανών τουριστών προχώρησαν οι αρχές στην Αλβανία.


Ο Αλβανός εστιάτορας είχε πάρει στο κυνήγι τους Ισπανούς τουρίστες επειδή διαμαρτυρήθηκαν και έφτασε μάλιστα στο σημείο να σκαρφαλώσει στο αυτοκίνητό τους και να τους σπάσει το παρμπριζ ενώ εκείνη οδηγούν για περίπου 3 χιλιόμετρα προκειμένου να απομακρυνθούν από την περιοχή.

Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε στην γείτονα, οι Αρχές ξεκίνησαν έρευνα για το πόσο είναι νόμιμο το μαγαζί που βρίσκεται στην περιοχή Πόρτο Παλέρμο νοτίως της Χειμάρρας. Όπως διαπιστώθηκε από τους ελέγχους το μαγαζί λειτουργούσε παράνομα και έτσι αποφασίστηκε η κατεδάφισή του και μάλιστα με…. συνοπτικές διαδικασίες.

Οι πολεοδομικές Αρχές συνοδεία περίπου 100 Αλβανών αστυνομικών μετέβησαν την περιοχή την Τετάρτη και προχώρησαν στην κατεδάφιση του εστιατορίου «Πανόραμα» το όποιο είχε έκταση 2000 τ.μ..


 Όπως μεταδίδουν τα Αλβανικά μέσα ενημέρωσης οι Αρχές δεν βρήκαν αντίσταση κατά την διάρκεια της κατεδάφισης ενώ θα συνεχίσουν τον έλεγχο και σε άλλα καταστήματα και ξενοδοχεία για το κατά πόσον είναι νόμιμα. Όσων αφορά τώρα τον εστιάτορα που επιτέθηκε στους τουρίστες, έχει κριθεί προφυλακιστέος από την εισαγγελία και έτσι δεν ήταν παρόν κατά την κατεδάφιση.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)