«Πάτησε» την θλιβερή ΑΕΚ η Ξάνθη!

0
Προκαλεί θλίψη αυτή η ΑΕΚ! 

Λίγες ημέρες μετά την βαριά ήττα από την Τραμπζονσπόρ, η ομάδα του απαράδεκτου Μιγκέλ Καρντόσο ήταν ξανά τραγική και γνώρισε νέα ήττα στο ΟΑΚΑ, αυτή τη φορά από την Ξάνθη για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με 2-1...
 Εξαιρετική εικόνα ανασταλτικά από την Ξάνθη, η οποία εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την αποβολή του Ζεράλδες στο 34ο λεπτό και στο δεύτερο ημίχρονο χτύπησε πανέξυπνα στις αντεπιθέσεις με τους Ντε Αμορίμ και Μπαριέντος και πανηγύρισε τη νίκη, η οποία είναι η πρώτη εκτός έδρας της ιστορίας της με αντίπαλο την ΑΕΚ. Μείωσε στο φινάλε ο Ολιβέιρα, σε ένα γκολ που δεν πανηγύρισε κανένας στο ΟΑΚΑ αλλά αντιθέτως άπαντες γιούχαραν τους κιτρινόμαυρους.

Τα... έχασε μετά την αποβολή του Ζεράλδες και ο Μιγκέλ Καρντόσο, έβαλε χαφ αντί για επιθετικό την ώρα που η ομάδα του είχε δεχθεί το πρώτο γκολ και κυνηγούσε στο σκορ. Αλλά και πάλι, οι αρχικές του επιλογές προξένησαν απορία αφού άφησε στον πάγκο ξανά τον Λιβάγια, ενώ έδωσε και πάλι φανέλα βασικού σε Βέρντε και Ολιβέιρα, οι οποίοι δείχνουν εκτός κλίματος.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)