Παρασκευή, 2 Αυγούστου 2019

Καύσωνας: Θερμική απεικόνιση - Οι πυρακτωμένοι γίγαντες της Λεωφόρου Κηφισίας

ΒΙΝΤΕΟ

Με αφορμή τον ντόρο που γίνεται σχετικά με τους ουρανοξύστες που σχεδιάζεται να κατασκευαστούν στο Ελληνικό, η ομάδα Up Drones έκανε μια πειραματική πτήση στα γυάλινα κτίρια - γίγαντες της Λεωφόρου Κηφισίας, για να δει την "συμπεριφορά τους" κάτω από τον καυτό ήλιο...

Υψηλές είναι οι θερμοκρασίες τις τελευταίες μέρες και με αφορμή τον ντόρο που γίνεται σχετικά με τους ουρανοξύστες που σχεδιάζεται να κατασκευαστούν στο Ελληνικό η ομάδα Up Drones έκανε μια πειραματική πτήση στα γυάλινα κτίρια - γίγαντες της Λεωφόρου Κηφισίας, για να δει την "συμπεριφορά τους" κάτω από τον καυτό ήλιο.

Όπως καταγράφει η ομάδα, την καλύτερη συμπεριφορά επέδειξαν το μέγαρο του ΟΤΕ, όπου η θερμοκρασία δεν ξεπέρασε στο θερμικό αποτύπωμα τους 35 βαθμούς Κελσίου, αλλά και το MALL, όπου, παρά την γυάλινη οροφή του και σε αυτό η θερμοκρασία δεν ξεπέρασε τους 40 βαθμούς Κελσίου.

Κλασικά, το οδόστρωμα για άλλη μια φορά έδωσε υψηλές θερμοκρασίες περίπου 60 βαθμών Κελσίου, καθώς και οι μονάδες κλιματισμού στις ταράτσες, όπου η θερμοκρασία έφτασε τους 70 βαθμούς Κελσίου.

Το Atrina που είναι και το τρίτο ψηλότερο κτίριο στην Ελλάδα από την βορεινή πλευρά του έδωσε θερμοκρασίες περίπου 35 βαθμών Κελσίου, ενώ στη νότια πλευρά του η θερμοκρασία έφτασε και ξεπέρασε τους 75 βαθμούς Κελσίου, μετατρέποντας το σε μια γιγάντια θερμάστρα.

Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.