Τετάρτη, 7 Αυγούστου 2019

Παραπληροφόρηση...


Η μονταζιέρα σε μεγάλες στιγμές. Ψηφίδες της συνέντευξης Θάνου (στον ΑΝΤ1) και παλαιότερες δηλώσεις της συναρμολογούνται με τέτοιο με τέτοιο τρόπο ώστε να παραπλανούν και να παραπληροφορούν τον μέσο αναγνώστη και τηλεθεατή.

Λέει η...

Βασιλική Θάνου "δεν παραιτούμαι". Και εξηγεί: γιατί είναι σαν να συμφωνώ με την παράνομη ρύθμιση που πάει να περάσει η κυβέρνηση.

Η αιτιολογία περνάει στα ψιλά ή αποσιωποιείται και προβάλλεται μόνο το "δεν παραιτούμαι".

Σπουδαία δημοσιογραφία!

Κι έρχεται ο πρωθυπουργός στην Βουλή αλλά και το κόμμα της ΝΔ σε ανακοίνωση του να θυμίσει παλαιότερη δήλωση (του 2009) της κυρίας Θάνου. Τότε η άποψη που είχε εκφράσει ως συνδικαλίστρια ήταν ότι οι δικαστές δεν πρέπει μετά την συνταξιοδότησή τους, να καταλαμβάνουν δημόσιες θέσεις.

Η απάντηση της σήμερα ήταν: Ναι, το είπα αλλά ήμουν μειοψηφία. Η πλειοψηφία, η άποψη της οποίας πέρασε, τοποθετήθηκε διαφορετικά: οι δικαστές δικαιούνται λόγω της πλούσιας εμπειρίας που έχουν να καταλαμβάνουν μετά την συνταξιοδότηση τους τέτοιες θέσεις.

Το πρωί τα είπε η Βασιλική Θάνου, έχει φτάσει βράδυ αλλά η ΝΔ και ο ΣΚΑΪ κάνουν πως δεν το έχουν ακούσει...
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.