Χρυσή Αυγή: Βγήκαν τα μαχαίρια ανάμεσα σε Μιχαλολιάκο - Γερμενή...

kafeneio sp
0

Η Χρυσή Αυγή στις εκλογές της 7ης Ιουλίου δεν ξεπέρασε το εκλογικό όριο του 3% και έτσι δεν βρίσκεται στη Βουλή. Ωστόσο απ' ότι φαίνεται η εκλογική ήττα έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στο...

εσωτερικό του μορφώματος με τελευταίο επεισόδιο την συνέντευξη που παραχώρησε ο Νίκος Μιχαλολιάκος στη Δημοκρατία της Κυριακής. Μεταξύ άλλων ο γγ της Χρυσής Αυγής υπογράμμισε ότι «η Χρυσή Αυγή δεν είναι υπό διάλυση» και ότι «εκτός Βουλής είχε μείνει και ο Συνασπισμός και αργότερα κυβέρνησε».

Στην ατάκα του αυτή, απάντησε ο Γιώργος Γερμανής, γράφοντας στο Twitter: «Μα αυτό ακριβώς και ο Συνασπισμός είχε μείνει εκτός Βουλής και μετά από μερικά χρόνια έγινε κυβέρνηση, αλλά ο Αλαβάνος δεν είχε γαντζωθεί από μια καρέκλα και δεν την άφηνε, αντίθετα την έδωσε σε έναν νέο άνθρωπο όπως ο Τσίπρας».

Στη συνέχεια απαντώντας και σε ένα άλλο σχόλιο άφησε υπονοούμενα για τον γ.γ του μορφώματος λέγοντας ότι «για την Ιστορία σου θυμίζω τα κόμματα που ανέλαβαν ο Σαλβίνι και η Λεπέν και στην Ελλάδα πιο πριν σου ανέφερα τον Τσίπρα. Νέοι άνθρωποι ορεξάτοι για δουλειά που γυρίζουν πόρτα πόρτα τις γειτονιές στις πατρίδες τους, δεν αρέσκονται να κάθονται μέσα σε τέσσερεις τοιχους!».

O Nίκος Μιχαλολιάκος απαντώντας έγραψε: «Η αχαριστία είναι σημάδι αδυναμίας. Δεν γνώρισα ποτέ πραγματικά ικανούς άνδρες που να ήταν αχάριστοι»...

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)