«Πείτε του να καθίσει κάτω»...

kafeneio sp
0

Ενοχλήθηκε με Πολάκη ο Τσίπρας...

Ένα παρασκήνιο από τη θυελλώδη συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής αποκαλύπτει το real.gr, με πρωταγωνιστές τον Μάκη Βορίδη, τον Παύλο Πολάκη, αλλά και την...

παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα προς τον πρώην υπουργό του.

Την ώρα που ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάκης Βορίδης ζήτησε τον λόγο για να απαντήσει στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, όχι επί προσωπικού αλλά επί της ουσίας όπως δήλωσε, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας σηκώθηκε από το έδρανό του και διαμαρτυρήθηκε.

«Τι είναι αυτά κύριε Πρόεδρε; Τι κάνει ο Βορίδης; Ομιλία; Αν τα είχα κάνει εγώ αυτά που κάνει ο Βορίδης θα γινόταν χαμός εδώ μέσα», είπε ο Παύλος Πολάκης, προκαλώντας αντιδράσεις στα «γαλάζια» έδρανα.

Οι αντιδράσεις όμως ήρθαν και από το δικό του στρατόπεδο και μάλιστα… από τα πάνω. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την αντίδραση Πολάκη, λέγοντας στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ: Πείτε του να καθίσει κάτω. Να καθίσει κάτω.

Αμέσως βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με πρώτο τον κ. Σκουρολιάκο ο οποίος καθόταν ακριβώς πίσω από τον κ. Τσίπρα γύρισε στον κ. Πολάκη φωνάζοντάς του: Παύλο κάθισε. Κάθισε...

altsantiri.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)