Εντολή εισαγγελέα για πρόσθετη έρευνα...

kafeneio sp
0

...στην υπόθεση πνιγμού των δύο Γαλλίδων στη Ρόδο...

Ελεύθεροι αφέθηκαν το βράδυ της Πέμπτης με εντολή του εισαγγελέα Ρόδου, οι δύο υπεύθυνοι της ξενοδοχειακής μονάδας του...

νησιού στην πισίνα της οποίας βρήκαν τραγικό θάνατο οι δύο αδελφές από τη Γαλλία, ηλικίας 19 και 16 ετών, που έκαναν διακοπές στο νησί με την οικογένειά τους.

Όπως έγινε γνωστό, ο εισαγγελέας έδωσε εντολή να γίνει πρόσθετη έρευνα από τους αξιωματικούς του αστυνομικού τμήματος Ιαλυσού, έτσι ώστε να διευκρινιστούν όλες οι πτυχές της διπλής αυτής τραγωδίας που βύθισε στο πένθος την οικογένεια των Γάλλων, αλλά και την τοπική κοινωνία.

Ο ιατροδικαστής Ρόδου κ. Κωτρέτσος, που ολοκλήρωσε αργά το μεσημέρι της Πέμπτης την ιατροδικαστική του έκθεση, επιβεβαίωσε ότι ο θάνατος των δύο κοριτσιών προήλθε από πνιγμό, αλλά παραγγέλθηκαν και άλλες πρόσθετες τοξικολογικές εξετάσεις, όπως προβλέπει η σχετική διαδικασία της ιατροδικαστικής έρευνας, έτσι ώστε να αποκλειστεί οποιοδήποτε άλλο ενδεχόμενο.

«Κανένας δεν κατάλαβε ότι πνίγονταν»

«Κανένας δεν κατάλαβε ότι πνίγονταν τα κορίτσια» δήλωσε ο δικηγόρος του ξενοδόχου.

«Το ξενοδοχείο τηρούσε όλους τους κανόνες ασφαλείας», σημείωσε ο Ε. Δημητριάδης, δικηγόρος της οικογένειας των προσαχθέντων για την υπόθεση (ο διευθυντής του ξενοδοχείου και ο ναυαγοσώστης).

Βάσει του νόμου, οι κανόνες ασφαλείας είναι «η αναγραφή του βάθους της πισίνας, η ύπαρξη σωσιβίων, η ένδειξη ότι απαγορεύονται οι βουτιές και το ωράριο λειτουργίας που αναγράφεται και έχει άμεση συνάρτηση με το ωράριο του ναυαγοσώστη», ανέφερε στον ΑΝΤ1 ο κ. Δημητριάδης...

cnn.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)