Σαντορίνη: Τουρίστας πέταξε στη θάλασσα δαχτυλίδι 5.000 δολαρίων γιατί χώρισε

Ο Brendan Beasley αποφάσισε να πετάξει δαχτυλίδι αξίας 5.000, με το οποίο θα έκανε πρόταση γάμου στην καλή του, από το σημείο που ονειρευόταν να την πάει για να της ζητήσει να γίνει γυναίκα του.

Ωστόσο, μία μέρα πριν φύγουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, η κοπέλα του του ζήτησε να χωρίσουν. «Μετά από τρία χρόνια και χωρίς εξήγηση αποφάσισε να με χωρίσει», δήλωσε αρχικά ο απογοητευμένος Αυστραλός, και συνέχισε λέγοντας:..

«Ήθελα να την πάω στη Σαντορίνη, στην Ελλάδα, γιατί ήταν επιθυμία της να της προτείνω εκεί. Δεν της είχα πει τίποτα για το δαχτυλίδι και τον προορισμό, το πού θα πηγαίναμε, και δεν θα ήθελα να γύριζε πίσω σε μένα για αυτόν τον λόγο και μόνο. Της είπα δύο μέρες πριν πως θα φεύγαμε για ταξίδι – έκπληξη, αλλά όχι για το δαχτυλίδι και τον προορισμό».

Ο νεαρός αποφάσισε τελικά να πετάξει το δαχτυλίδι στη θάλασσα, στο σημείο που θα έβλεπαν το ηλιοβασίλεμα στην Οία. «Κράτησα τα πλάνα σε βίντεο και είναι μάλλον το καλύτερο βίντεο που έχω», αναφέρει ο 25χρονος. «Ναι, μου κόστισε πολλά λεφτά αλλά δεν το μετανιώνω, αισθάνθηκα να φεύγει ένα βάρος από τους ώμους μου. Πέταξα πολλά λεφτά αλλά θα το ξαναέκανα».