Ατάραχοι οι Τούρκοι από τα μέτρα του ΚΥΣΕΑ: Ακόμη 50 παράνομοι μετανάστες έφτασαν σήμερα στη Λέσβο - 40 στην Κω

0
 
Νέες αφίξεις παράνομων μεταναστών σήμερα στη Λέσβο, παρά το νέα μέτρα που αποφάσισε το ΚΥΣΕΑ, τα οποία ουδόλως τρόμαξαν την Τουρκία.

Μια Λέσβος  η οποία ασφυκτιά από τα κύματα των αλλοδαπών που την κατακλύζουν προερχόμενοι από τα τουρκικά παράλια...
Αυτή τη φορά δε χρειάστηκε να αποβιβαστούν μόνοι τους στις ακτές, εν είδη καταδρομικής επιχείρησης όπως έκαναν πριν από μερικές ημέρες αφού τους μετέφερε στην ελληνική ακτή σκάφος της FRONTEX, το οποίο υποτίθεται ότι μετέχει σε κάποια ευρωπαϊκή  επιχείρηση «Ποσειδών» που ουδείς γνωρίζει ποια ακριβώς  η αποστολή της.

Όπως ανέφερε το ΛΣ το σκάφος της FRONTEX εντόπισε και… «διέσωσε» 50 αλλοδαπούς που επέβαιναν σε πλωτό στην θαλάσσια περιοχή “ΝΕΕΣ ΚΥΔΩΝΙΕΣ”.

Σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση του ΛΣ, για το σκάφος που εντοπίστηκε με τον «ικανό» αριθμό επιβαινόντων στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση αφού χρειάστηκε και συντονισμός για τη μεταφορά τους στον πάντα φιλόξενο λιμένα της Μυτιλήνης.

Την ίδια ώρα στη Σύμη, η οποία επίσης ασφυκτιά με 200 και πλέον αλλοδαπούς περιπολικό του ΛΣ μετέφερε ακόμη οκτώ επειδή δεν είναι αρκετοί οι 200 plus.

Όπως αναφέρεται το περιπολικό τους εντόπισε και τους μετέφερε στο λιμένα Σύμης, με τους γνωστούς «συντονισμούς» των ενιαίων κέντρων διάσωσης κτλ.

Η ιδιότυπη όμως αυτή εισβολή που έχει εξελιχθεί σε φαρσοκωμωδία συνεχίζεται και αλλού. Στην Κω εχθές «διασώθηκαν» ακόμη 42 αλλοδαποί από σκάφος του ΛΣ που εντοπίστηκαν στην περιοχή περιοχή ''ΨΑΛΙΔΙ''.

Υπό τους γνωστούς και αυτή τη φορά συντονισμούς των κέντρων διάσωσης μεταφέρθηκαν αμέσως στο λιμένα Κω.

Ακολούθως και για  να μην συμφορηθεί το νησί θα εμφορηθεί, ως είθισται η υπόλοιπη Ελλάδα αφού θα μεταφερθούν στην περίφημη ενδοχώρα για μόνιμη εγκατάσταση.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)