(δεν περιμέναμε και κάτι άλλο…) Πλάνα “αυθόρμητου” ενθουσιασμού σκηνοθετούσε το βράδυ των εκλογών ο Δημ. Οικονόμου για το ΣΚΑΙ: Όταν αρχίσουμε να μιλάμε να γίνεται χαμός (vid)

| Kafeneio™ |
Εικόνα “αυθόρμητων” πανηγυρισμών και άκρατου “ενθουσιασμού” ήθελε να παρουσιάσει το βράδυ των εκλογών από την πλατεία Κλαυθμώνος ο Δημήτρης Οικονόμου για το ΣΚΑΙ (που άλλού;) και αφού δεν φαινόταν ο κόσμος να μπορεί να ανταποκριθεί σωστά στο “ρόλο” που ήθελε ο γνωστός δημοσιογράφος και το κανάλι, είπε να πάρει τα πράγματα στα χέρια του.

«Μόλις αρχίσουμε να μιλάμε εμείς…
να μην ακούμε τίποτα, να γίνεται χαμός» είπε απευθυνόμενος στους λιγοστούς συγκεντρωμένους, με ορισμένους να κάνουν μάλλον “πρόβα” ξεκινώντας τα συνθήματα υπέρ της ΝΔ.

Μόλις βγήκαν στον “αέρα” ο Δημήτρης Οικονόμου άρχισε το “ρεπορτάζ” λέγοντας «Καλά, περιμένετε παιδιά να δείτε τι γίνεται εδώ. Μπορεί να είναι λίγοι οπαδοί αλλά είναι πολύ θερμοί είναι πολύ δυναμικοί, αναθάρρησαν ακούγοντας και τον πρωθυπουργό…» και μετά η φωνή του χάνεται ανάμεσα στα συνθήματα του… «αυθόρμητα ενθουσιασμένου πλήθους».

Πηγή: documentonews.gr