Βάλατε τον υπάλληλο της Lamda Development να διευθετήσει το Ελληνικό?...

0

Είπατε οτι ο Τσίπρας έδωσε τις Πρέσπες για να πάρει τις συντάξεις. Εσείς, τι δίνετε στους δανειστές για να δεχτούν όλη αυτή την παροχολογία που ακούσαμε?...

Η Δεξιά της Δεξιάς -όπως oλα δείχνουν- η "Ελληνική Λύση" δια του προέδρου της, Κυριάκου Βελόπουλου, σφυροκόπησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη με κρίσιμα ερωτήματα και μόνιμη επωδό, "πότε λέγατε ψέματα, πριν, ή τώρα".

Αναφέρθηκε στο...
 Ελληνικό και κατηγόρησε τον πρωθυπουργό, πως, βάζει να μιλήσει με τον Λάτση, για την επένδυση, έναν υπάλληλο της Lamda Development, μέλος του υπουργικού συμβουλίου.

Δεν ξέχασε ούτε τον Τσουβάλα. Αυτόν τον οποίο κατηγορούσατε για την τραγωδία στο Μάτι, τον βάλατε γενικό γραμματέα του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Οταν τον κατηγορούσατε τότε, λέγατε ψέματα?

Ο Κ. Βελόπουλος είπε ακόμη, πως, πρώτη φορά ακούει πρωθυπουργό να υπόσχεται παροχές περισσότερες από όσες υποσχόταν στην προεκλογική περίοδο: Εσεις λέγατε, πως, ο κ. Τσίπρας έδωσε τις Πρέσπες για να του δώσουν οι δανειστές τις συντάξεις. Εσείς, τι δίνετε για να δεχθούν όλες αυτές τις παροχές που υπόσχεστε.

Στην συνέχεια αναλώθηκε με εθνικιστικές κορόνες στο θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών, την οποία χαρακτήρισε άκυρη...

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)