FaceApp: Διάσημοι καλλιτέχνες που "έφυγαν" νωρίς - Πώς θα ήταν γερασμένοι

kafeneio sp
0

Η εφαρμογή FaceApp που δείχνει τα μελλοντικά, γερασμένα μας πρόσωπα αποτελεί το νέο διαδικτυακό trend! Πώς θα ήταν μετά από χρόνια αγαπημένοι καλλιτέχνες που έφυγαν πρόωρα από τη ζωή...

Το FaceApp είναι μια καινούργια εφαρμογή που τα τελευταία 24ωρα έχει γίνει viral και έχει "τρελάνει" το διαδίκτυο και τα social media. Το συγκεκριμένο application δείχνει τα μελλοντικά, γερασμένα μας πρόσωπα, λειτουργώντας σαν μια χρονομηχανή.

Η εφαρμογή "διαβάζει" μια φωτογραφία μας, είτε υπάρχουσα είτε εκείνης της στιγμής, και την περνά από διάφορα φίλτρα. Το αποτέλεσμα δείχνει πώς θα είμαστε σε μερικές δεκάδες χρόνια από τώρα και τα αποτελέσματα είναι πολύ ενδιαφέροντα.

Πολλοί χρήστες των social media, ανάμεσά τους και celebrities, μοιράστηκαν τα αποτελέσματα στα προσωπικά τους προφίλ, συγκεντρώνοντας likes και χιουμοριστικά σχόλια για το πώς θα μοιάζουν στο μέλλον, όταν θα βρίσκονται σε μεγάλη ηλικία.

Πώς θα ήταν, όμως, μετά από χρόνια, οι αγαπημένοι καλλιτέχνες που "έφυγαν" από τη ζωή σε νεαρή ηλικία και που δεν πρόλαβαν να δουν τον εαυτό τους να μεγαλώνει;

Τζάνις Τζόπλιν



Μάικλ Τζάκσον


Έλβις Πρίσλεϊ


Τζον Λένον


Κερτ Κομπέιν


Τζίμι Χέντριξ


Έιμι Γουάινχαουζ


Λουκ Πέρι


Τζέιμς Ντιν


Μπόμπ Μάρλεϊ


Μέριλιν Μονρόε


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)