Σκληρή γραμμή από τον ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή, αλλά …χωρίς τον Αλέξη Τσίπρα

kafeneio sp

Το πρωί της Τετάρτης η απόφαση για το αν θα μιλήσει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Βουλή για το θέμα. Το πιθανότερο είναι να «πάρει πάνω» του και αυτή την υπόθεση ο Δημήτρης Τζανακόπουλος...


Σφοδρή αναμένεται την Τετάρτη στην Ολομέλεια της Βουλής η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ στη συζήτηση για την άρση ασυλίας του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη.

Η Κουμουνδούρου εκτιμά πως η κυβέρνηση θα επιδιώξει αρχής γενομένης από την συγκεκριμένη υπόθεση επιχείρηση πολιτικών διώξεων κατά των αντιπάλων της, ενώ μόλις χθες ο Νίκος Παππάς δήλωσε στο Νews 24/7 πως «ο χειρισμός που επέλεξε η ΝΔ στην υπόθεση δείχνει πολιτικό ρεβανσισμό».

Στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ωστόσο, από το πρωί επικρατούν και διαφορετικές σκέψεις για το εάν θα πρέπει ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας να σηκώσει πάνω του το θέμα στη Βουλή, κάτι για το οποίο επέμεναν αρχικά οι πληροφορίες που πρωτοδημοσίευσε το πρωί της Δευτέρας το news24/7 και την Τρίτη οι περισσότερες εφημερίδες. Ο Αλέξης Τσίπρας ίσως θελήσει να συνδέσει την πρώτη του εμφάνιση στο Κοινοβούλιο με ένα ευρύτερο θέμα, πολύ περισσότερο καθώς ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, με την ιδιότητα του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου εκτιμάται ότι μπορεί πολύ άνετα να «σηκώσει» τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Η αντιπαράθεση στη Βουλή, πάντως, θα είναι σφοδρή και θα θέσει τέλος στην αρχική μετεκλογική περίοδο ήπιων τόνων, κάτι που θα φανεί και στο νομοσχέδιο για το άσυλο που θα κατατεθεί την Παρασκευή.

Πηγή: news247.gr