«Κρύβονται σαν τα ποντίκια – Φοβούνται να μην ακουστούν οι πομπές τους»

«Κρύβονται σαν τα ποντίκια στην κυβέρνηση». Με αυτή την πρόταση ξεκίνησε τη συνέντευξή του ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, στο kontrachannel.

Aν τολμούσαν ας με αντιμετωπιζαν σε προανακριτική ή εξεταστική Επιτροπή γιατί ότι έγραψα στα social media για κείνο το» λουλούδι του αγρού» τον Πουλή που κατηγορείται για 2 πλημμελήματα και 4 κακουργηματα, τα είπα και τα έγραψα σαν υπουργός και όχι σαν ιδιώτης. Δεν έχω προσωπικά μαζί του...
Αλλά, κρύβονται σαν τα ποντίκια και φοβούνται μην ακούσει ο ελληνικός λαός όσα έχω καταγγείλει εδώ και δύο χρόνια και η «αργή σαν χελώνα δικαιοσύνη» δεν έχει προλάβει ούτε καν να τους καλέσει σε ανάκριση.

Ο Πουλής έδινε στον μπατζανακη του, που είχε και τεχνική εταιρεία και κετερινγκ και πούλαγε τις φακές 12,5 ευρώ και έδινε την συντήρηση του κτιρίου 150000 και 200.000 ευρώ, τη στιγμή που το συγκεκριμένο κόστος δεν μπορούσε να ξεπερνάει τα 5000 έως 6000 ευρώ.

Για τον Στουρνάρα, ο κ. Πολάκης ανέφερε:Ενοχλήθηκε ο αρχιτραπεζίτης γιατι τον πήρα τηλέφωνο και επικαλείται όλες αυτές τις αερολογίες για «ηχογραφήσεις». Αυτό που του είπα είναι ότι κανονικά θα έπρεπε να τον ηχογραφώ. Την ώρα που με διαρροές η ΤτΕ άφηνε τα κανάλια και τα ΜΜΕ έλεγαν ότι θα ελεγχθεί το δάνειο του Πολάκη, ήδη είχε γίνει ο έλεγχος, είχαν βρεθεί τα πάντα εντάξει αλλά περίμεναν να τελειώσουν τα δελτία ειδήσεων για να το αναγγειλλουν. Είπα του αρχιτραπεζιτη, να ελέγξει το δάνειο μου, αλλά να ελέγξει και το δάνειο των 33 εκατ ευρώ του Πρώτου θέματος που εγώ θα συνεχίσω να το αποκαλώ «πρώτο φλέμμα». Αυτό το δάνειο δεν αποπληρωνεται. Να ελέγξει το δάνειο της Σπυράκη και του Αδωνι Γεωργιάδη που δεν πληρώνονται κανονικά, να ελέγξει το δάνειο του Κήρυκα Χανίων του Μητσοτάκη που μόλις έγινε γνωστό ότι δεν πληρώνει τότε πήγαινε και έκανε μια ρύθμιση να πληρώνει 2000 το χρόνο για τα πρώτα χρόνια και μετά από πολλά χρόνια να δώσει τα 600 χιλ ευρώ μαζεμένα στο τέλος. Να μου πουν και μένα που βρίσκουν τέτοιους τραπεζίτες και τα κάνουν αυτά, γιατί εγώ πληρώνω το δάνειο μου κάθε μήνα κανονικά.

Να μας πει ο κ. Στουρνάρας τι έγινε με εκείνη τη διαφημιστική δαπάνη των 700.000 ευρώ που πήρε η γυναίκα του…

Αυτά δεν θέλουν να ακουστούν και όλα τα συστημικά ΜΜΕ δεν τα είχαν στις ειδήσεις τους, μόνο κάτι μικρά σαιτ τα αναδείκνυαν.

Ακούστε κάτι:Εμείς ποτέ δεν βάλαμε το χέρι μας στο μέλι και αποδεικνύεται, ενώ αυτούς που χρέωσαν την χώρα, αυτές τις 100 οικογένειες που έκαναν τη χώρα να πτωχεύσει, ΤΑ συστημικά ΜΜΕ τους κρύβουν. Γιαυτό η ΝΔ δεν ψήφισε την αναδρομική ισχύ της άρσης της ασυλίας των βουλευτών που προτείναμε στη συνταγματική αναθεώρηση.