Άφαντος ο αδελφός του δολοφόνου του Μακρή...

kafeneio sp
0

Συναγερμός έχει σημάνει τόσο στην ελληνική όσο και στη βουλγαρική αστυνομία για τον αδελφό του εκτελεστή του Γιάννη Μακρή, που είχε πέσει νεκρός στις...

31 Οκτωβρίου του 2018 έξω το το σπίτι του στο Πανόραμα της Βούλας.

Ο επονομαζόμενος «Αυστραλός», που είχε βοηθήσει τον αδελφό του να εκτελέσει τον επιχειρηματία, φαίνεται πως έχει εξαφανιστεί από τη Βουλγαρία.

Υπενθυμίζεται ότι το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής λίγους μήνες μετά την άγρια δολοφονία του Γιάννη Μακρή με πέντε σφαίρες είχε καταφέρει να συλλάβει έναν 31χρονο Βούλγαρο, εκτελεστή «συμβολαίων θανάτου», για τον οποίο υπήρχαν ατράνταχτα στοιχεία πως ήταν αυτός που είχε σκοτώσει τον επιχειρηματία.

Όπως είχε προκύψει από την έρευνα της αστυνομίας, ο 31χρονος είχε διαφύγει από το σημείο της εκτέλεσης με νοικιασμένο αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 35χρονος αδελφός του. Μάλιστα την επομένη της εκτέλεσης, τα δυο αδέλφια έφυγαν από Ελλάδα για Βουλγαρία, με λεωφορείο του ΚΤΕΛ.

Ο 31χρονος λίγους μήνες μετά την εκτέλεση του Γ. Μακρή επέστρεψε στην Ελλάδα μαζί με έναν φίλο του, προκειμένου να εκτελέσει ένα νέο «συμβόλαιο θανάτου», και συνελήφθη.

Από την πρώτη στιγμή που οι Έλληνες Αστυνομικοί συνέλαβαν τον Βούλγαρο, ενημέρωσαν τις Βουλγάρικες Αρχές προσκειμένου να εντοπίσουν των 35χρονο συνεργό και αδελφό του.

Από εκείνη τη στιγμή, οι αστυνομικοί στη Βουλγαρία «οργώνουν» τη χώρα, χωρίς ωστόσο να έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής να τον εντοπίσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί εικάζουν ότι ο 35χρονος μόλις έμαθε για τη σύλληψη του αδελφού του διέφυγε με παράνομο τρόπο από τη Βουλγαρία.

newpost.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)