Ο ατακαδόρος Ευκλείδης...

kafeneio sp

Με το γνωστό βρετανικό του χιούμορ που είναι σκληρό, αλλά όχι προσβλητικό σχολίασε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος την ομιλία του Χρήστου Σταϊκούρα στη Βουλή.

Ο...

τέως υπουργός Οικονομικών σχολίασε τα λεγόμενα του νυν κάνοντας λόγο για «γενικολογίες τυλιγμένες με ασάφειες και στολισμένες με ένα φιογκάκι ευσεβών πόθων», ενώ παραλλήλισε τον Σταϊκούρα με τον Sir Humphrey Appleby της γνωστής σειράς «Μάλιστα κύριε Υπουργέ».

Όπως χαρακτηριστικά έγραψε στο facebook ο Τσακαλώτος «μπορεί ο κ Σταϊκούρας να επικαλέστηκε την σεμνότητα και μετριοπάθειά του αλλά φοβάμαι ότι δεν μπορεί να επικαλεστεί τη σαφήνεια. Μάθαμε ότι θέλει ανάπτυξη, δικαιοσύνη, αγάπη και πάστα φλώρα, αλλά δεν μάθαμε τίποτα για το δημοσιονομικό χώρο για το 2020, τίποτα για το πώς θα χρηματοδοτηθούν οι φοροελαφρύνσεις για το 2020, τίποτα για το ποια επιδόματα δικά μας θα διατηρηθούν, ποια νέα επιδόματα θα υπάρχουν, τίποτα για το αν θα υπάρχουν κάποιες περικοπές.

Ούτε ο Sir Humphrey Appleby της γνωστής σειράς «Μάλιστα κύριε Υπουργέ» δε θα μπορούσε να γράψει μια τέτοια ομιλία: γενικολογίες τυλιγμένες με ασάφειες και στολισμένες με ένα φιογκάκι ευσεβών πόθων»...