Κλασικός ΓΑΠ: Ανακοίνωσε ότι θα ψηφίσει σε σχολείο που ήταν…κλειστό

| Kafeneio™ |
Δύσκολα ξεκίνησε η ημέρα των εκλογών για τον Γιώργο Παπανδρέου, αφού το σχολείο στην Πάτρα που είχε επιλέξει για να ψηφίσει ο πρώην πρωθυπουργός και το οποίο φέρει το όνομα του πατέρα του, Ανδρέα Παπανδρέου, ήταν… κλειστό!

Τελικά, άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα σε γειτονικό σχολείο, ενώ αμέσως μετά δήλωσε ότι «σήμερα, ψηφίζουμε για την αλλαγή και για τη δημοκρατική παράδοση στην Αχαία»...

Να σημειωθεί ότι, σε αντίθεση με τις δηλώσεις των πολιτικών αρχηγών που κράτησαν χαμηλούς τόνους στις δηλώσεις τους, ο Γιώργος Παπανδρέου επέλεξε να επιτεθεί στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι «ταυτίστηκε με συντηρητικές πολιτικές».

«Ψηφίζουμε για την ελπίδα για όσους δεν θέλουν να δουν την Ελλάδα βαμμένη στο μπλε της συντήρησης αλλά ούτε και μια χώρα που η Αριστερά έχει συγκατοικήσει με την συντήρηση και έχει και πρακτικές συντηρητικές. Ψηφίζουμε για την δύναμη της αλλαγής αυτής που χρειάζεται η χώρα. Μια δύναμη που μπορούμε να φτιάξουμε και που είναι πολύ σημαντικό για το μέλλον για το αύριο της Ελλάδος. Που είναι πολύ σημαντική για το αύριο της Ελλάδας. Είναι ψήφος αλλαγής, γι’ αυτό είναι πολύ σημαντική η ψήφος» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: documentonews.gr (Νατάσσα Ρουγγέρη)