Κυριακή, 28 Ιουλίου 2019

Για την υπεράσπιση της κοινωνίας και της δημοκρατίας...

Τι δείχνουν τα πρώτα δείγματα γραφής της κυβέρνησης Μητσοτάκη...
Η κυβέρνηση του Κ. Μητσοτάκη έχει δώσει πολύ γρήγορα και πολύ έγκαιρα το στίγμα της
Τα πρώτα οικονομικά της μέτρα επιδιώκουν να εξισορροπήσουν την πολιτική της προηγούμενης κυβέρνησης, με...

μέτρα υπέρ των πλουσίων. Και για την ακρίβεια υπέρ των πολύ πλουσίων, οι οποίοι αναίσχυντα συμπεριλαμβάνονται στην θεωρητική κατασκευή που ονομάζεται «μεσαία τάξη». Παράλληλα, έχει ήδη δρομολογηθεί το ξήλωμα των ελεγκτικών μηχανισμών.

Η αρχή έγινε από τον ΣΔΟΕ και την Επιθεώρηση Εργασίας, που κατά την περίοδο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ κάθε άλλο παρά για αδράνεια και ανεπάρκεια θα μπορούσαν να κατηγορηθούν. Και συνεχίστηκε με την κατάργηση όλων των ενοχλητικών ελεγκτικών μηχανισμών στο Δημόσιο, με πρώτη τη Γενική Επιθεώρηση Δημόσιας Διοίκησης. Η πρώην ανεξάρτητη Αρχή θα διοικείται τώρα από έναν άνθρωπο της εμπιστοσύνης του Κ. Μητσοτάκη. Και αυτό, στο όνομα της «αποκομματικοποίησης της Δημόσιας Διοίκησης».

Την ίδια στιγμή, σημαντικές πρωτοβουλίες της προηγούμενης κυβέρνησης στον κοινωνικό τομέα ακυρώνονται...

Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.