Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2019

Ποιες εγκύους σκέφτεται να εξαιρέσει η Δόμνα...

...από το επίδομα των 2.000 ευρώ...

ΒΙΝΤΕΟ

"Τα 2000 ευρώ για κάθε γέννα που προϋπολογίζονται για τον προϋπολογισμό του 2020, είναι για κάθε γέννα που γίνεται στη...

χώρα, είναι οριζόντια και είναι για όλους.

Υπάρχει η σκέψη να μη λαμβάνουν το επίδομα οι γονείς με πολύ υψηλά εισοδήματα. Έτσι, αν αυτή η εξαίρεση μας δώσει την ελευθερία να αυξήσουμε λίγο παραπάνω το επίδομα για τους πιο ασθενείς οικονομικά γονείς, θα μπορέσουμε να το κάνουμε" δήλωσε η υφυπουργός Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου σε συνέντευξή της στο ΟΡΕΝ.

"O κόσμος που παίρνει τα επιδόματα πραγματικά τα χρειάζεται" υπογράμμισε."Ο Πρωθυπουργός θέλει να προστατέψει την οικογένεια και τους πιο αδύναμους" τόνισε.

"Η κυβέρνηση δεν καταργεί τα επιδόματα, και δεν τα μειώνουμε αλλά αντίθετα τα ενισχύουμε. Και τα ενισχύουμε πολύ στοχευμένα. Η στόχευση μας είναι οι πιο ευάλωτες ομάδες. Η στόχευσή μας είναι η οικογένεια, για να απαντήσουμε στην πρόκληση της γενιάς μας που είναι το δημογραφικό" ανέφερε.

"Αυτό που έχει πει ο Πρωθυπουργός είναι ότι προϋπολογίζουμε το 1 δισ. για το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα για το 2020" συμπλήρωσε...

enikos.gr

1 σχόλιο:

Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.