Νέο δείγμα απόλυτης διάλυσης της ΕΛ.ΑΣ. – «Μπον βιβέρ» στην Μύκονο, με πούρα Αβάνας, ένας εκ των βασικών υπευθύνων ασφαλείας της Βουλής!

| Kafeneio™ |
1
«Το καλοκαίρι είναι εδώ…»

Σ’ αυτή την διαδικτυακή δήλωση χαράς και θερινής χαλάρωσης στην… Μύκονο προχώρησε –λίγα εικοσιτετράωρα μετά την πολυσυζητημένη επίθεση του «Ρουβίκωνα» στην Βουλή – ένας εκ των αξιωματικών της ΕΛΑΣ που έχουν την κύρια ευθύνη για την ασφάλεια του Κοινοβουλίου!

Τo «in.gr» προχωρά σε μία νέα αποκάλυψη για την εικόνα διάλυσης της ΕΛΑΣ τους τελευταίους μήνες.

Λίγες ημέρες μετά την ανενόχλητη επιδρομή των αντιεξουσιαστών στον (υποτίθεται) πλέον φυλασσόμενο χώρο της Αττικής, ένας εκ των βασικών φρουρών της Βουλής....
προχώρησε σε επιδεικτικές αναρτήσεις στο Instagram στον Πάνορμο της Μυκόνου κρατώντας πούρα Αβάνας και γιορτάζοντας τον… ερχομό του καλοκαιριού.

Κι όλα αυτά ενώ είναι σε εξέλιξη η έρευνα που διέταξε το αρχηγείο της ΕΛΑΣ –διεξάγεται από τον επιτελάρχη κ. Ανδ. Δασκαλάκη- για τις πλημμελείς ενέργειες των υπευθύνων της ασφάλειας της Βουλής που δεν απέτρεψαν την επιδρομή των «ακτιβιστών των Εξαρχείων». Δημιουργώντας αναστάτωση και προκαλώντας πλήθος διαμαρτυριών από τον πολιτικό κόσμο.

Τέλος οι αδιάφοροι
Κι ενώ υπήρχε σαφής προειδοποίηση από την ηγεσία της ΕΛΑΣ για επίθεση στο κτίριο της Βουλής, η οποία δεν απετράπη. Σύμφωνα με την ηγεσία της ΕΛΑΣ- που έδωσε βροντερό παρών στην προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ – υπάρχει πλέον… ασφυκτικός κλοιός για τους «αδιάφορους αξιωματικούς της Βουλής».

Και ορισμένοι από τους οποίους, ωστόσο, βρίσκουν με χαρακτηριστική ευκολία, ως γνήσιοι μπον βιβέρ … διέξοδο στο νησί των Ανέμων και μη διστάζοντας να «διαφημίσουν» στο διαδίκτυο τις στιγμές πολυτέλειας κι απόλαυσης σε πανάκριβα στέκια της Μυκόνου.

Σε μια σειρά φωτογραφιών που προκαλούν ήδη έκδηλη αμηχανία στην λεωφόρο Κατεχάκη…

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια
  1. ΓΙΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΘΕΙ;
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΥΡΑ ΤΟΥ ΤΟΔΩΣΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ. ΜΕ ΤΡΕΙΣ Κ ΕΞΗΝΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ
    ΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου