Τσίπρας σε υποψήφιους: Όποιος μιλήσει στο ΣΚΑΙ… διαγράφεται

| Kafeneio™ |
2
Όπως φαίνεται ο πόλεμος κατά του ΣΚΑΙ συνεχίζεται!

Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας θέλουν να παραμείνει το εμπάργκο στον ΣΚΑΙ. Αυτό δείχνουν τα όσα είπε ο πρωθυπουργός στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος και δημοσιεύει σήμερα η Εφημερίδα των Συντακτών.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο πρωθυπουργός στην Κεντρική Επιτροπή σχολίασε τα δυο κρούσματα κομματικής απειθαρχίας των βουλευτών Τρικάλων...
, Σάκη Παπαδόπουλου και Δημήτρη Σεβαστάκη. Και οι δυο εμφανίστηκαν στον ΣΚΑΙ μετά τις ευρωεκλογές σπάζοντας έτσι το εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ στον τηλεοπτικό σταθμό.

Ο κ. Τσίπρας σύμφωνα με την ΕΦΣΥΝ, έστειλε μήνυμα προς όλους τους υποψηφίους ως τελευταία προειδοποίηση ότι αν αγνοήσουν την απόφαση αυτή θέτουν τον εαυτό τους εκτός ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια
  1. Δεν είναι τυχαίο ότι στις φυλακές ο ΣΥΡΙΖΑ έλαβε ακόμα και το 73% των ψήφων.

    Με τον νόμο Παρασκευόπουλου αφέθηκαν ελεύθεροι χιλιάδες βαρυποινίτες. Με τον νέο Ποινικό Κώδικα αναμένεται η αποφυλάκιση ακόμα 2.400 εγκληματιών. Πολύ μεγάλο ποσοστό αυτών είναι λαθρομετανάστες, που ήλθαν στην Ελλάδα γιά να πλουτίσουν με ληστείες, πληρωμένες δολοφονίες, εμπόριο ναρκωτικών.

    Αντί να αυστηροποιηθούν οι ποινές, λόγω αύξησης εγληματικότητας, αυτές μετριάζονται ή καταργούνται!

    Επίσης καταργήθηκε ο νόμος για την απέλαση των εγκληματιών αλλοδαπών.

    Αναμένεται κατακόρυφη αύξηση της εγκληματικότητας ιδιαίτερα από αλλοδαπούς.
    Β. Ν. Δικηγόρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Τσίπρας καλύτερα να κάνει αίτηση στο Μαρινάκης και Αλαφούζου για να μιλάει στα κανάλια τους, με την προϋπόθεση στην αίτηση να γράφει τι θα πει... και γύρω του να υπάρχει ο Αυτιάς, Μαρκόπουλος, Μπάμπης, κουρτακης, πρωτοψάλτη.. και να επιβλέπει ο Τράγκα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου