Κινδυνεύει η Θράκη να γίνει Κόσοβο; Δείτε την αλήθεια πίσω από τον χάρτη

| Kafeneio™ |
Ποια είναι η αλήθεια για τη Θράκη και το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών; Υπάρχουν κάποιοι «πατριώτες», στην πραγματικότητα κάτι φοβικοί μωροεθνικιστές, που διαδίδουν ότι η πρωτιά στις ευρωεκλογές του μειονοτικού κόμματος ΚΙΕΦ σε Ξάνθη και Ροδόπη είναι «προμήνυμα» κοσοβοποίσης της Θράκης...

Όσοι τα διαδίδουν αυτά είναι «νενέκοι». Δηλαδή, διασπορείς ψευδών ειδήσεων που στοχεύουν στην υπονόμευση του ηθικού του ελληνικού λαού.
Είναι επίσης και χρήσιμοι ηλίθιοι των Τούρκων.
Μπορεί να παριστάνουν τους «πατριώτες», ή όντως να νομίζουν ότι είναι «πατριώτες», αλλά στην πραγματικότητα είναι φοβικά ανθρωπάκια, που αναπαράγουν την τουρκική προπαγάνδα και διασπείρουν ανησυχία μεταξύ του ελληνικού λαού.

Η αλήθεια σε νούμερα που δεν σας λένε τα δημοσιογραφικά «νούμερα»

Λοιπόν, για να πάψει η ανοησία των δήθεν πατριωτών, των φοβικών θυματοποιημένων, των εμμονικών δειλών, ας δούμε πόσες ψήφους πήρε το μειονοτικό ΚΙΕΦ στο σύνολο των εγγεγραμμένων και των έγκυρων ψηφοδελτίων:
Στη Ροδόπη: Εγγεγραμμένοι 118.917, έγκυρα ψηφοδέλτια 60.691, το ΚΙΕΦ πήρε: 23.069 ψήφους.
Στην Ξάνθη: Εγγεγραμμένοι 118.550, έγκυρα ψηφοδέλτια 59.437, το ΚΙΕΦ πήρε: 14.890 ψήφους.
Δηλαδή, στους δύο «γκρι» νομούς, σε σύνολο 237.467 ψηφοφόρων και 120.128έγκυρων ψηφοδελτίων, αυτοί που θα μας κάνουν τη Θράκη… Κόσοβο είναι μόλις 37.959.

Την πάτησαν οι «Τούρκοι» στη Θράκη

Μάλιστα, στην πραγματικότητα, εκείνοι που πήγαν και μετρήθηκαν ως «Τούρκοι» το μόνο που κατάφεραν ήταν να αποδείξουν ότι είναι «μειονότητα» μέσα στην ελληνική μουσουλμανική μειονότητα.
Και επίσης απέδειξαν, πανηγυρικά, ότι η πλειοψηφία των Ελλήνων Μουσουλμάνων στη Θράκη έχουν ελληνική συνείδηση.
Μπορεί ο χάρτης να βάφτηκε «γκρι» στους δύο νομούς, επειδή το ΚΙΕΦ ήρθε πρώτο -και λόγω της υψηλής αποχής- αλλά μην τρελαθούμε ότι αυτή η μικρή μειονότητα θα μας κάνει Κόσοβο τη Θράκη.
Σαν δεν ντρέπεστε όσοι διαδίδετε τέρατα και τρομοκρατείτε τον ελληνικό λαό.
Φοβικοί ανόητοι, υπονομευτές του εθνικού φρονήματος και της εθνικής συνοχής.
Χρήσιμοι ηλίθιοι των Τούρκων. Τέτοιοι είστε.
Υ.Γ. Το πανελλαδικό σκορ του «τουρκοκόμματος» είναι στο 0,71%, 40.161 ψήφοι. Το ίδιο κόμμα στις ευρωεκλογές του 2014 -επί πρωθυπουργίας του «Ελλάς, Ελλάς, Αντώνης Σαμαράς»- είχε πάρει πανελλαδικά 0,75% και 42.792 ψήφους. Ούτε καν 1%, ενώ το όριο για είσοδο στο κοινοβούλιο είναι το 3%.