Πώς ψάρευε τα θύματά του ο serial killer; – Ποιους και πόσο πλήρωνε

| Kafeneio™ |
0
Ξετυλίγεται το κουβάρι του κατά συρροή δολοφόνου στην Κύπρο. Πώς έβρισκε τα θύματά του;

Συγκλονιστικές είναι οι πληροφορίες που έρχονται καθημερινά στο φως της δημοσιότητας για τον serial killer της Κύπρου, ο οποίος στοχοποιούσε και σκότωνε γυναίκες από τις Φιλιππίνες....

Αναλυτικότερα, άνθρωπος στον οποίο είχε απευθυνθεί ο 35χρονος serial killer προφανώς προσπαθώντας να… ψαρέψει νέα θύματα, αποκάλυψε νέες πτυχές του διεστραμμένου χαρακτήρα του «Ορέστη» στη σκιά των σοκαριστικών εξελίξεων με την ομολογία του για 2 φόνους ακόμη.

Συγκεκριμένα, ο κ. Στέλιος Πάναρης, ιδιοκτήτης καταστημάτων που πραγματοποιούν φορτωτικές σε ασιατικές χώρες, μίλησε στο SigmaLive και είπε πως ο 35χρονος είχε έρθει σε επαφή μαζί του το 2016.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ο serial killer της Κύπρου, του συστήθηκε ως ερασιτέχνης φωτογράφος και του ανέφερε ότι θα ήθελε να πραγματοποιήσει μια εκδήλωση σε συνεργασία με το γραφείο του κ. Πάναρη, στην οποία θα συμμετείχαν γυναίκες από τις Φιλιππίνες και όχι μόνο.


Ο «Ορέστης», σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο κ. Πάναρης, ζήτησε σε μια απ’ τις συναντήσεις που είχε μαζί του, όπως του δώσει κινητά τηλέφωνα αλλά και Facebook γυναικών απ’ τις Φιλιππίνες. Βασικός σκοπός του serial killer ήταν για να διαχωρίσει ποιες γυναίκες θα μπορούσαν να φωτογραφηθούν απ’ τον ίδιο ερασιτεχνικά, ως μοντέλα.

Σε συνάντηση που πραγματοποίησε μαζί με τον serial killer, ο τελευταίος ζητούσε ημίγυμνες φωτογραφίες των γυναικών, με τα εσώρουχα. Ο κ. Πάναρης ανέφερε στον 35χρονο ότι δεν ήθελε να του δώσει τέτοια στοιχεία, αφού επρόκειτο για προσωπικά δεδομένα. Ο serial killer φαίνεται να έλεγε στα παραλίγο θύματά του ότι η πληρωμή για τις φωτογραφίσεις θα ανερχόταν στα 150 με 200 ευρώ (να σημειωθεί ότι μοντέλο όντως πόζαρε στο φακό του Ορέστη, όπως το αποκάλυψε η ίδια).

Στις τρεις συνολικά συναντήσεις που είχε με τον serial killer ο κ. Πάναρης, γινόταν εύκολα αντιληπτό, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει, ότι ο 35χρονος δεν ήταν άνθρωπος εμπιστοσύνης. Οι επισκέψεις του στο γραφείο του κ. Πάναρη ολοκληρώθηκαν όταν του ζήτησε να προσκομίσει έγγραφα που πιστοποιούσαν το ποιος είναι.

Καταληκτικά, σύμφωνα πάντα με όσα είπε ο κ. Πάναρης στο SigmaLive πολλές από τις δολοφονηθείσες γυναίκες είχαν περάσει και από τα καταστήματά του.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)