Ημέρα γιορτής απόψε στον ΠΑΟΚ

| Kafeneio™ |
1
Αυτό που περίμεναν χρόνια τώρα οι οπαδοί του ΠΑΟΚ θα πάρει σάρκα και οστά λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα με τον Λεβαδειακό για την 29η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19:00, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» χρειάζεται μόλις έναν βαθμό για να κατακτήσει και μαθηματικά το πρώτο του πρωτάθλημα μετά από 34 χρόνια....
 Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει υπογραμμίσει στους παίκτες του πως τους θέλει συγκεντρωμένους, παρά το εορταστικό κλίμα που υπάρχει στην «ασπρόμαυρη» οικογένεια. Ήδη οι Θεσσαλονικείς έχουν προετοιμάσει τα πάντα για τη βραδιά, όμως όλα θα συμβούν μετά το αγωνιστικό σκέλος.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Πασχαλάκης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχεις τους Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Γιαννούλη.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Ολιβέιρα και ο Σάχοφ, με τους Μπίσεσβαρ και Ζαμπά στα πλάγια. Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Πέλκας, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Άκπομ.

Το σηκώνει ο αρχηγός!

Φυσικά στην αποστολή βρίσκεται ο Αντρέ Βιεϊρίνια. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, ο ηγέτης εντός του αγωνιστικού χώρου για τον «Δικέφαλο του Βορρά», θα είναι εκείνος που θα στείλει στους… 7 ουρανούς τους φίλους της ομάδας και θα στηθεί το γλέντι!

Τα πάντα είναι έτοιμα για τη μεγάλη φιέστα, με την ΠΑΕ αλλά και τους Συνδέσμους του συλλόγου να έχουν στείλει το μήνυμα να μην υπάρξει η παραμικρή είσοδος οπαδού μέσα στο γήπεδο και παράλληλα έχουν στηθεί άλλες δράσεις από τη διοίκηση.

Από προχθές το βράδυ γίνονται πρόβες για το φαντασμαγορικό σόου που θα στηθεί, το οποίο επιμελήθηκε ο Φωκάς Ευαγγελινός. «Θα ζήσουμε πολλές έντονες στιγμές μνήμης και συγκίνηση, αλλά όλα εφόσον μείνουν στη θέση τους», υπογράμμισε στη SportDay ο Κυριάκος Κυριάκος.

Για τέσσερα λεπτά αναμένεται να γίνει η… νύχτα μέρα στη Θεσσαλονίκη, ενώ στη συνέχεια έχει προγραμματιστεί να γίνει το μεγαλύτερο pyroshow στην ιστορία της Τούμπας. Θα σβήσουν τα φώτα και θα ανάψουν χιλιάδες πυρσοί και στο τέλος θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος γύρος του θριάμβου.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια
  1. ΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
    ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ;
    ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΤΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου