ΠΑΟΚ: 8 εκατομμύρια ευρώ από την ΕΡΤ!

| Kafeneio™ |
0
Περιζήτητος είναι ο ΠΑΟΚ μετά την φετινή του πορεία και η ΕΡΤ αποφάσισε να κάνει επίσης πρόταση αγοράς των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των εντός έδρας αγώνων του πρωταθλήματος του Δικεφάλου.

Η ΕΡΤ δίνει «χρυσό» συμβόλαιο αφού προσφέρει στους «ασπρόμαυρους» οχτώ εκατομμύρια ευρώ....
Αυτή η πρόταση βέβαια θα πάρει επίσημη μορφή μετά τις 30 Απριλίου, όπου και δίνεται το «πράσινο» φως να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις με τους ενδιαφερόμενους.

Η ομάδα του Δικεφάλου ήταν η πρώτη που είχε βγει εκτός κεντρικής διαχείρισης και είχε υπογράψει ξεχωριστή συμφωνία με τη Nova, η οποία «είδε» τη δυναμική της ομάδας του Ιβάν Σαββίδη. Η συμφωνία ολοκληρώνεται στις 30 Μαΐου και πρέπει να σημειωθεί πως η Nova έχει το δικαίωμα first option με βάση το υφιστάμενο συμβόλαιο, οπότε έχει προβάδισμα στις διαπραγματεύσεις, ωστόσο δύσκολα το συνδρομητικό κανάλι θα προσφέρει ένα τέτοιο ποσό στον επόμενο πρωταθλητή της Σούπερ Λίγκας.

Αυτή τη στιγμή λοιπόν η ΕΡΤ έχει το προβάδισμα και σίγουρα αν επέλθει η συμφωνία οι φίλοι του ΠΑΟΚ θα μπορούν να παρακολουθούν πλέον τους αγώνες της αγαπημένης τους ομάδας από ελεύθερο τηλεοπτικό σταθμό. Καθόλου τυχαίο δεν είναι στο μεταξύ η μεγάλη αποστολή που ετοιμάζει το κρατικό κανάλι στην Τούμπα για να καλύψει την Κυριακή τον αγώνα με τον Λεβαδειακό και τη φιέστα που θα ακολουθήσει εφόσον η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου πάρει έστω έναν βαθμό και εξασφαλίσει και μαθηματικά την κατάκτηση του τίτλου.

H ΕΡΤ μπορεί να μην έχει φέτος τα δικαιώματα μετάδοσης των εντός έδρας αγώνων του ΠΑΟΚ ωστόσο αυτό δε φαίνεται να εμποδίζει τους ανθρώπους της δημόσιας τηλεόρασης να κάνουν τον σχεδιασμό τους. Οι υπεύθυνοι σκέφτονται μάλιστα, η αθλητική εκπομπή να μεταδοθεί από τη Θεσσαλονίκη και από τα στούντιο της ΕΡΤ 3.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)