Γ.Μαυρωτάς: «Υπάρχει θετική προδιάθεση στο Ποτάμι για υπερψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών»

0
Ο βουλευτής του Ποταμιού, Γιώργος Μαυρωτάς τόνισε ότι το κόμμα του θα περιμένει την τελική μορφή που θα πάρει η Συνταγματική Αναθεώρηση στη ΠΓΔΜ και στη συνέχεια θα λάβουν τις αποφάσεις τους για τη στάση που θα κρατήσουν όταν έρθει η Συμφωνία των Πρεσπών στην ελληνική Βουλή.

Μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα», ο κ. Μαυρωτάς....
δήλωσε ότι για τον λόγο αυτό θα συνεδριάσουν άμεσα τα αρμόδια όργανα του κόμματος, Πολιτικό Συμβούλιο και Κοινοβουλευτική Ομάδα, ώστε να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις. Αλλά έσπευσε να διευκρινίσει ότι υπάρχει θετική προδιάθεση στο Ποτάμι, για υπερψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Συμπλήρωσε δε, πως θεωρεί ότι είναι μια ευκαιρία να βρεθεί λύση σε ένα πρόβλημα που παραμένει εδώ και χρόνια για τη χώρα μας.

Στον αντίποδα όμως, έσπευσε να διαχωρίσει το θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών, με το θέμα της ψήφου εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση, θυμίζοντας πως το Ποτάμι είχε στηρίξει την πρόταση δυσπιστίας που είχε καταθέσει η ΝΔ και δεν έχει αλλάξει κάτι στη στάση του κόμματος του από τότε.

Μάλιστα σε ερώτημα για το τι θα κάνουν οι βουλευτές του Ποταμιού, σε περίπτωση που η Κυβέρνηση ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης πριν φέρει τη Συμφωνία των Πρεσπών, στη Βουλή, υπογράμμισε ότι το κόμμα του δεν έχει καμιά διάθεση να υποκύψει σε τέτοιου είδους πολιτικούς εκβιασμούς.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)