Η Άρσεναλ διαφημίζει μπίρα από την Ρουάντα!

Oι θαυμαστές της Άρσεναλ στην αφρικανική ήπειρο, υπολογίζονται σε περίπου 90 εκατομμύρια, αριθμός που αποτελεί μία ισχυρή βάση για την διαφημιστική εκστρατεία της «Skol» και που δεν αποκλείεται να αυξηθεί μετά την συγκεκριμένη συνεργασία.

Οι …διαφημιστικές σχέσεις που διατηρεί η διοίκηση της Άρσεναλ με την Ρουάντα, επεκτείνονται, καθώς οι «κανονιέρηδες»....
θα διαφημίζουν μία μπύρα (!) που παρασκευάζεται στην αφρικανική χώρα.

Όπως είναι γνωστό, εδώ και αρκετούς μήνες, οι Λονδρέζοι έχουν συνάψει σχετική συμφωνία με την κυβέρνηση της Ρουάντα και στις φανέλες τους υπάρχει η πρόταση «Επισκεφθείτε την Ρουάντα».

Η μπύρα που θα γίνει η «μπύρα της Αρσεναλ», φέρει την επωνυμία «Skol» και είναι άγνωστη στους Ευρωπαίους καταναλωτές. Κάτι που αναμένεται να αλλάξει άμεσα, καθώς αυτός είναι και ο άμεσος στόχος κάθε διαφήμισης, να «κεντρίσει» δηλαδή το ενδιαφέρον του καταναλωτή.

Εμπνευστής και ιδιοκτήτης της εν λόγω μπύρας, είναι ο Βέλγος πρώην ερασιτέχνης ποδηλάτης, Ιβαν Βούλφερτ, ο οποίος τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται έντονα στον αθλητισμό της Ρουάντα και ήδη είναι χορηγός στον ποδηλατικό Γύρο της χώρας.

Οι θαυμαστές της Άρσεναλ στην αφρικανική ήπειρο, υπολογίζονται σε περίπου 90 εκατομμύρια, αριθμός που αποτελεί μία ισχυρή βάση για την διαφημιστική εκστρατεία της «Skol» και που δεν αποκλείεται να αυξηθεί μετά την συγκεκριμένη συνεργασία.