ΠΑΟΚ: Η ατζέντα του Σαββίδη δεν έχει μόνο Πρίγιοβιτς

Η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη έχει συνδεθεί με την πολυαναμενόμενη συνάντηση που θα έχει με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς που θα καθορίσει και το μέλλον του Σέρβου επιθετικού αν δεν είναι ήδη προδιαγεγραμμένο.

Στον ΠΑΟΚ προσπάθησαν να κρατήσουν με κάθε τρόπο ανοικτό το θέμα της μεταγραφής του στην Αλ Ιτιχάντ, παρά την επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή να κλείσει άμεσα η συμφωνία του Δικέφαλου με τους Σαουδάραβες...
, ώστε να υπάρχει ουσιαστικό αντικείμενο η συνάντηση του με τον πρόεδρο της ομάδας. Τι θα προκύψει από τη συνάντηση αυτή είναι δύσκολο κανείς να προβλέψει. Το σίγουρο είναι ότι σε αυτήν ο ΠΑΟΚ, μέσω του διοικητικού ηγέτη του θα προσπαθήσει να εξαντλήσει τις πιθανότητες παραμονής του Πρίγιοβιτς στην Τούμπα, όσο και αν το συγκεκριμένο εγχείρημα φαντάζει αυτή την στιγμή να μην συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες επιτυχίας.

Ακόμη αν τελικά δεν προκύψουν θετικά αποτελέσματα για την ομάδα της Θεσσαλονίκης μοιάζει να καλύπτεται με τη συνάντηση αυτή και το…ηθικό του πράγματος με τον Ιβάν Σαββίδη να έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει πρόσωπο με πρόσωπο στο Σέρβο επιθετικό τις απόψεις του για τη διαφαινόμενη αποχώρηση του από τον ΠΑΟΚ.

ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ

Το πρόγραμμα του Ιβάν Σαββίδη όμως είναι γεμάτο. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ εκτός από τις συσκέψεις που θα έχει με τους συνεργάτες του, προγραμματίζει να συναντηθεί και με εκπροσώπους κάποιων παικτών, των οποίων τα συμβόλαια εκπνέουν στο τέλος της σεζόν για να έχει συζητήσεις για την παραμονή τους.  Αν κρίνει κανείς από την προτεραιότητα που έχουν θέσει οι άνθρωποι του Δικέφαλου το πιθανότερο είναι να προκύψουν εξελίξεις στις περιπτώσεις των Βαρέλα και Κρέσπο που είναι και αυτές που καίνε περισσότερο από τις υπόλοιπες την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Το σίγουρο είναι ότι η ατζέντα του προέδρου είναι γεμάτη με τον Ιβάν Σαββίδη να ασχολείται, σε συνεργασία με τα στελέχη της ΠΑΕ με το σύνολο των ανοικτών θεμάτων της ομάδας. Αυτό του Πρίγιοβιτς είναι σίγουρα το πιο σημαντικό και απαιτεί την παρέμβαση του ίδιου το ισχυρού άνδρα του Δικέφαλου.  Ακόμη και αν δεν προκύψει …λευκός καπνός από τη συνάντηση των δύο, ο Σαββίδης είναι αυτός που θα καθορίσει τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθεί η ομάδα της Θεσσαλονίκης στη μετά- Πρίγιοβιτς εποχή.