Τσιγγάνοι παρασύρουν εντερπρενέρ στην ανομία

Ένας εντερπρενέρ πιάστηκε σήμερα στα πράσα να κλέβει ρεύμα. Θύελλα έχει ξεσπάσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την κοινή γνώμη να είναι διχασμένη όσον αφορά αυτή την εξέλιξη.

Τη λύση ήρθε για να δώσει η δημοσιογραφική πένα της πιο πετυχημένης εφημερίδας στην Ελλάδα:..




Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα, ήταν μια σπείρα τσιγγάνων που παρέσυραν τον άτυχο επιτυχημένο συμπολίτη μας σε αυτό το αδίκημα.
Σύμφωνα με φήμες, η γνωστή καφετέρια στο Κολωνάκι, δεν ήξερε καν για τη ρευματοκλοπή, αλλά ήταν ένας τσιγγάνος που πήγε και έστησε την πατέντα εν αγνοία του εντερπρενέρ για να τον εκθέσει.
Μάλιστα, στο συγκεκριμένο κόλπο, φέρεται να ήταν αναμεμειγμένος ένας λαθρομετανάστης, ένα πρεζάκι και ένας κομμουνιστορυμμορίτης, ενώ αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως είχαν δει ομοφυλόφιλους αναρχοάπλυτους να περιεργάζονται το ηλεκτρικό δίκτυο της καφετέριας μερικές μέρες πριν. Άλλωστε δεν είναι καθόλου τυχαίο, πως η συγκεκριμένη επιχείρηση βρίσκεται λίγες μόλις εκατοντάδες μέτρα από το άβατο των Εξαρχείων.
Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές της αστυνομίας, πάνω στο ρολόι της επιχείρησης, έχει βρεθεί και DNA του Ζακ Κωστόπουλου, αλλά αυτό μεταδίδεται με επιφύλαξη. Στην ευρύτερη περιοχή, αναφέρεται πως την ίδια ώρα που η σπείρα έκανε το έγκλημά της, παρατηρήθηκαν λαθρομουσουλμάνοι να επιχειρούν αντιπερισπασμό, αφοδεύοντας πάνω σε χριστιανορθόδοξα σύμβολα.
Ο επιχειρηματίας ευτυχώς δε συνελήφθη, αφού όπως διαβάζουμε η αστυνομία μάζεψε τον υπεύθυνο του μαγαζιού, που μάλλον πίστευε πως εκτελεί χρέη διευθυντικού στελέχους, αλλά όπως φαίνεται επιτελεί χρέη αυτοφωράκια.
*Το παρόν άρθρο είναι σατιρικό και τίποτα πέρα από το άρθρο του Πρώτου Θέματος, δεν είναι αληθινό.