Play offs, αλλιώς στο CAS ο Παναθηναϊκός

Έτοιμος για όλα ο Παναθηναϊκός. 

Οι «πράσινοι» έχουν ενημερώσει με επιστολή στη Super League ότι δεν έχουν καμία διάθεση να περιμένουν για καιρό τις εξελίξεις λόγω της δικαστικής διαμάχης, Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, και να μπει σε κίνδυνο η προετοιμασία για τη νέα σεζόν και επιθυμούν την επικύρωση της βαθμολογίας....
 Αν μετά την ψηφοφορία που θα γίνει τη Δευτέρα στον συνεταιρισμό περάσει η άποψη του «δικεφάλου του Βορρά» και δεν επικυρωθεί η βαθμολογία (που θα έχει ως αποτέλεσμα να μην ξεκινήσουν τα play offs πριν τα τέλη Μαΐου), τότε είναι πιθανό να επικυρωθεί αργότερα και ο ΠΑΟΚ μέχρι τότε θα έχει βρει στα προκριματικά του Champions League, χωρίς να έχει γίνει ότι προβλέπεται από την προκήρυξη του πρωταθλήματος. Δηλαδή το να προκύψουν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια μέσω των play offs. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, σύμφωνα με την «Πράσινη», ο Παναθηναϊκός θα τραβήξει το θέμα μέχρι τα άκρα και θα φθάσει έως το CAS προκειμένου να δικαιωθεί. Θα ζητήσει τις ρήτρες.

Δεν είναι εύκολο να πάρει τέτοια απόφαση η Λίγκα, καθώς δεν αποκλείεται να ζητήσει τις ρήτρες και η Nova λόγω της μη διεξαγωγής (και ως εκ τούτου και της μη μετάδοσης) των play offs.