Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Το φύλλο αγώνα «καίει» τον Μίχελ για το «Fuc@@@ Bas@@» στον διαιτητή

Σοβαρός κίνδυνος βαριάς τιμωρίας υπάρχει για τον αθλητικό διευθυντή του ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ, με βάση όσα έγραψε στο φύλλο αγώνα του τελικού του Κυπέλλου, ο διαιτητής Κομίνης. 

Όπως αναγράφεται στο φύλλο αγώνα, ο Μίχελ, προέβη σε λεκτική επίθεση στον τέταρτο διαιτητή της αναμέτρησης, Χαράλαμπο Καλογερόπουλο, αποκαλώντας τον...
«fuc@@ bus@@»..

Ο Σλοβάκος, είναι υπότροπος, αφού είχε βρίσει τον διαιτητή στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο στην Τούμπα, λέγοντας μάλιστα ακριβώς το ίδιο και πλέον φλερτάρει με βαριά καμπάνα.

Ο πειθαρχικός κώδικας της ΕΠΟ αναφέρει ότι σε περίπτωση υποτροπής στην ίδια αγωνιστική περίοδο, οι ποινές διπλασιάζονται.

«Ο αξιωματούχος ομάδας, με δικαίωμα να παρευρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο, που διαπράττει τα αδικήματα που αναφέρονται στις περιπτώσεις β, γ, δ, ε, στ, ζ, η, της παρ. 1 του άρθρου 10 τιμωρείται με χρηματική ποινή από χίλια (1000) ευρώ έως δώδεκα χιλιάδες (12.000) ευρώ και απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο από δεκαπέντε (15) ημέρες έως πέντε (5) μήνες».

Θυμίζουμε ότι η ποινή του για όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο ήταν απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 20 ημέρες και χρηματικό πρόστιμο 1500 ευρώ.
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.