«Ξύλο» για τα… μάτια του Μάρκο Σίλβα!

Και τώρα… σφαγή! 

Όπως αναμενόταν, όλος ο καλός ο κόσμος περίμενε στη… γωνία τον υποβιβασμό της Χαλ, προκειμένου να κινηθεί για τον Μάρκο Σίλβα -που φέρει το μικρότερο μερίδιο ευθύνης για την αποτυχία της ομάδας από την βορειοανατολική Αγγλία, να παραμείνει στην Premier League...


Θυμίζουμε, ο Πορτογάλος τεχνικός υπέγραψε τον περασμένο Γενάρη συμβόλαιο για 1,5 χρόνο, που αναφέρει, ωστόσο, ότι, σε περίπτωση που οι «τίγρεις» δεν παραμείνουν στα «σαλόνια» του Νησιού, τότε αυτό θα «σπάσει»! Επίκειται άμεσα, ωστόσο, όπως αναφέρουν βρετανικά Μέσα, συνάντηση του Σίλβα με τον ιδιοκτήτη της Χαλ, αν και όλα δείχνουν πως είναι απίθανο να ακολουθήσει τον σύλλογο στην Championship…

Και γιατί να «υποβιβαστεί» και αυτός, δηλαδή;

Γύρω από το όνομα του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού γίνεται ένας μικρός… χαμός, ειδικά τώρα, που η Κρίσταλ Πάλας «έριξε» οριστικά τη Χαλ. Είναι γνωστό, άλλωστε, εδώ και μέρες, πως η Σαουθάμπτον έχει πολύ ψηλά στη λίστα της τον Πορτογάλο τεχνικό, προορίζοντας τον για αντικαταστάτη του Κλοντ Πιελ, ενώ και η Πόρτο θέλει να τον επαναπατρίσει!

Δευτερόλεπτα, μάλιστα, μετά τη συντριβή (0-4) της Γουέστ Χαμ από τη Λίβερπουλ, οπαδοί των «σφυριών»… ξέσπασαν στο Twitter, ζητώντας το «κεφάλι» του Μπίλιτς και την -άμεση- πρόσληψη του Μάρκο Σίλβα, με ρεπόρτερ, δε, διάφορων Μέσω να επιβεβαιώνουν πως υπάρχει τέτοιο σενάριο. Να κατηφορίσει, δηλαδή, ο Μάρκο Σίλβα στο Λονδίνο!

Την ίδια ώρα, οπαδοί της Πόρτο καλούν τη διοίκηση των «δράκων» να… τρέξει και όλα δείχνουν πως πάμε για θρίλερ αναφορικά με το μέλλον του Μάρκο Σίλβα!