Μπουρλότο από ΠΑΟΚ - Τινάζει στον αέρα το φετινό πρωτάθλημα - Έτσι ο Ιβάν "διαλύει" τη Σούπερ Λιγκ!

sportdog.gr

Από τις 25 Απριλίου  σάς ενημέρωσε ο Σκύλος για την απόφαση του Ιβάν Σαββίδη να "μπλοκάρει" την επικύρωση της βαθμολογίας της κανονικής περιόδου, έως ότου τελεσιδικήσει η υπόθεση των επεισοδίων στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ.

Από τότε έως σήμερα, αυτή η απόφαση όχι μόνο δεν έχει αλλάξει αλλά έχει …
ενισχυθεί, αφού προέκυψαν και οι καταγγελίες για βιαιοπραγίες εις βάρος ποδοσφαιριστών του Πλατανιά στο ημίχρονο του αγώνα πρωταθλήματος Ολυμπιακός-Πλατανιάς, με τον φάκελο της υπόθεσης να βρίσκεται πλέον στα χέρια του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, Κωνστατίνου Σιμιτζόγλου.

"Ο ΠΑΟΚ θα μπλοκάρει της επικύρωση της βαθμολογίας των στη Super League με άγνωστες συνέπειες για τα πλέι οφ", γράφει σήμερα στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα "Goal", επιβεβαιώνοντας πλήρως το προ εβδομάδας αποκλειστικό ρεπορτάζ του Sportdog.

Η έναρξη των πλέι οφ είναι προγραμματισμένη για τις 10/5, δηλαδή την επόμενη Τετάρτη. Με τα μέχρι τώρα δεδομένα όμως, θα έχουμε καθυστέρηση στην έναρξη τους, αφού ο ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένος να τραβήξει την υπόθεση στα …πολύ άκρα!

Για αύριο το απόγευμα, είναι προγραμματισμένη η εκδίκαση της έφεσης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της πρωτόδικης απόφασης για τιμωρία του Ολυμπιακού με τέσσερις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 150 χιλιάδων ευρώ για τα όσα έγιναν στον πρώτο ημιτελικό με την ΑΕΚ.

Στον ΠΑΟΚ επιμένουν ωστόσο για αφαίρεση έξι βαθμών από τους Eρυθρόλευκους, κάτι που δήλωσε και δημόσια ο Ιβάν Σαββίδης μετά το τέλος του αγώνα με την Κέρκυρα.

Εάν λοιπόν και η δευτεροβάθμια πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ δεν επιβάλλει στον Ολυμπιακό ποινή αφαίρεσης έξι βαθμών, τότε οι "ασπρόμαυροι" θα απευθυνθούν στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ και παράλληλα θα ασκήσουν βέτο στην επικύρωση της βαθμολογίας της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος!

Το ίδιο ισχύει και για την υπόθεση των καταγγελιών του Πλατανιά, δηλαδή μέχρι και αυτή να "κλείσει" οριστικά, ο ΠΑΟΚ δεν προτίθεται να ανάψει το "πράσινο φως" για την έναρξη των πλέι οφ, ενδεχόμενο που βρίσκει κάθετα αντίθετους τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Στον ΠΑΟΚ γνωρίζουν, όμως, πως εάν επικυρωθεί η βαθμολογία και αν ξεκινήσουν τα πλέι οφ, το παιχνίδι θα χαθεί οριστικά. Γι΄ αυτό, στην Τούμπα δεν σκέφτονται καν να …ρίξουν νερό στο κρασί τους, ανεξάρτητα από το αν αυτό καθυστερήσει την έναρξη των πλέι οφ!