Θύμα επίθεσης με μαχαίρι οπαδός του ΠΑΟΚ!

Αιματηρή συμπλοκή οπαδών σημειώθηκε τα ξημερώματα στο κέντρο του Βόλου, λίγες ώρες πριν την έναρξη του τελικού του κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ.

Όπως αναφέρει το thessaliatv.gr, ομάδα οπαδών της ΑΕΚ πραγματοποίησε πορεία στους δρόμους της πόλης τα ξημερώματα. Απ ότι φαίνεται συναντήθηκε με παρέα οπαδών του ΠΑΟΚ....
με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν τα επεσόδια στην οδό Καρτάλη και να επεκταθούν σε δυο οικοδομικά τετράγωνα.

Ακολούθησε πετροπόλεμος και ρίψη φωτοβολίδων. Όπως προκύπτει από τις μαρτυρίες καταστηματαρχών και περιοίκων από τις συμπλοκές υπήρξε τραυματισμός ενός οπαδού του ΠΑΟΚ αφού υπήρχε παντού αίμα σε διάφορα σημεία της οδού Ερμού, στην καρδιά της εμπορικής αγοράς.

Οι περίοικοι πετάχτηκαν κυριολεκτικά από τον ύπνο τους όταν άκουσαν τις φωνές και την φασαρία και έκπληκτοι είδαν νεαρά άτομα να πρωταγωνιστούν στην συμπλοκή που σημειώθηκε στον πεζόδρομο της οδού Τοπάλη.

Επίσημα πάντως το περιστατικό δεν φαίνεται να έχει καταγραφεί στο νοσοκομείο Βόλου, ενώ και η αστυνομία διαψεύδει το επεισόδιο, λέγοντας πως το μόνο που βρέθηκε είναι μια κηλίδα αίματος στο συγκεκριμένο σημείο. Η εικόνα πάντως που αντίκρισαν οι καταστηματάρχες τις πρώτες πρωινές φανέρωνε ότι οι συμπλοκές ήταν αρκετά βίαιες και δεν άργησαν να πάρουν έκταση.