Εξασφαλίζει την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού και φεύγει ο Αλαφούζος

0
Αποφασισμένος να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό και τα ποδοσφαιρικά δρώμενα παρουσιάζεται ο Γιάννης Αλαφούζος. 

Σύμφωνα με όσα μετέφερε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Βασίλης Βέργης, ο μεγαλομέτοχος του «τριφυλλιού» είναι πιο κοντά από ποτέ στην αποχώρησή του από τα διοικητικά του συλλόγου...
 Πληροφορίες από ανθρώπους του κοντινού του περιβάλλοντος αναφέρουν ότι θεωρεί χαμένο κόπο και χαμένο χρόνο το να συνεχίσει να μάχεται γι’ αυτό που οραματιζόταν στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Μια κατάσταση, δηλαδή, ισονομίας όπου ο καλύτερος θα κερδίζει. Από τη στιγμή λοιπόν που κρίνει ότι ο συγκεκριμένος χώρος δεν τον εκφράζει, δεν θέλει να αποτελεί πλέον μέρος του.

Το γεγονός ωστόσο ότι προτίθεται να απομακρυνθεί από τον χώρο δεν σημαίνει ότι ο Αλαφούζος σκοπεύει να «παρκάρει» ή να παρατήσει τον Παναθηναϊκό. Διότι έχει απόλυτη γνώση του μεγέθους που ηγείται και γνωρίζει ότι πρέπει να ψάξει ο ίδιος τη διάδοχη κατάσταση. Πρώτα λοιπόν θα εξασφαλίσει την επόμενη μέρα του συλλόγου και στη συνέχεια θα πράξει όσα θεωρεί ο ίδιος ότι πρέπει να πράξει.

Όπως και να ‘χει, η απόφασή του να αποχωρήσει από τον ελληνικό ποδόσφαιρο δεν έχει παρθεί εν βρασμώ ψυχής, αλλά αποτελεί συνειδητή επιλογή. Το πώς αυτή θα δρομολογηθεί λοιπόν θα αρχίσει να φαίνεται άμεσα, με απαρχή την τοποθέτηση που θα κάνει είτε ο ίδιος, είτε ο Χρήστος Παναγόπουλος για λογαριασμό του στο σημερινό Δ.Σ. της ΠΑΕ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)