Πιο βαθιά στην σκλαβιά και την εξαθλίωση!

Η κατάπτυστη συμφωνία που υπέγραψε η κυβέρνηση στις 2 Μαΐου 2017 με υπαλλήλους της ΕΕ και του ΔΝΤ είναι άλλη μια πράξη αντισυνταγματική, πραξικοπηματική και παράνομη. Αυτή η συμφωνία ισοδυναμεί με ένα 4ο μνημόνιο και υπογράφηκε χωρίς καμία λαϊκή εξουσιοδότηση. Όπως και τα προηγούμενα μνημόνια, δεν νομιμοποιείται.

Η υπογραφή και αυτού του μνημονίου βαρύνει ακόμα περισσότερο την κυβέρνηση με πολιτικές και ποινικές ευθύνες....

Την ώρα που ολόκληροι λαοί και εκατομμύρια άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο δίνουν, επί χρόνια, το αίμα τους για την εθνική-λαϊκή κυριαρχία τους και την αξιοπρεπή ύπαρξή τους, η προδοτική «ελληνική» κυβέρνηση σπρώχνει τον ελληνικό λαό σε βαθύτερη σκλαβιά, τον καταδικάζει σε βαθύτερη εξαθλίωση και επιδιώκει να του δώσει την χαριστική βολή.

Ίσες ευθύνες έχει η αξιωματική αντιπολίτευση και όλα τα κόμματα της μνημονιακής βουλής, αφού οι διαφωνίες τους είναι πλασματικές και μόνο σκοπό έχουν να κοροϊδέψουν γι’ άλλη μια φορά αυτούς που τους ακολουθούν. Στην πραγματικότητα δεν διαφωνούν με καμία πράξη της κυβέρνησης, γι’ αυτό δεν αντιδρούν. Δεν ζήτησαν να μην υπογραφεί αυτή η συμφωνία, δεν πήραν καμία δέσμευση για την μη τήρησή της, δεν οργάνωσαν καμία μαζική κινητοποίηση, δεν προέβησαν σε καμία ουσιαστική ενέργεια και συνέχισαν την τακτική της κούφιας πολυλογίας και της αδράνειας που έχουν υιοθετήσει εδώ και χρόνια. Οι ευθύνες τους για την απογοήτευση, την απάθεια και την υποταγή του ελληνικού λαού είναι τεράστιες.

Η μοναδική απάντηση, η μοναδική λύση στο πρόβλημα είναι να βγει ο ελληνικός λαός στους δρόμους και τις πλατείες οργανωμένα και να διεκδικήσει την ύπαρξή του.

Αυτή η απάντηση είναι το μόνο πράγμα που φοβάται το σημερινό κατεστημένο και η μεγαλύτερη επιδίωξή του είναι επικεντρωμένη να το αποτρέψει.

Σε αυτή την προσπάθεια το σημερινό κατεστημένο έχει ρίξει στην μάχη όλες τις δυνάμεις και τα μέσα που διαθέτει: τα κόμματα της ξεπουλημένης σημερινής βουλής, οι συνδικαλιστικές ηγεσίες, τα ΜΜΕ, οι οδηγητές γνώμης, οι ΜΚΟ και διάφορες εξωκοινοβουλευτικές ομάδες δίνουν την μάχη για να μείνει διαιρεμένος ο ελληνικός λαός, να συνεχίσει την διανοητική νωθρότητα και τον εφιαλτικό λήθαργό του. Να μην ξεσηκωθεί και να μην διεκδικήσει τα δίκαιά του.

Στο τέλος θα αποτύχουν.

Πηγή: dromosanoixtos.gr