Ο ΠΑΟΚ στα Τέμπη - Αφιέρωσε το Κύπελλο στους αδικοχαμένους οπαδούς της ομάδας του 1999 (φωτό)

Η αποστολή του «Δικεφαλου» έκανε στάση στο μνημείο των Τεμπών, αφιερώνοντας το Κύπελλο στους αδικοχαμένους οπαδούς της ομάδας, που έχασαν τη ζωή τους τον Οκτώβριο του 1999. 
Μάλιστα, με προτροπή του Κλάους Αθανασιάδη όλοι μαζί οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ φώναξαν: «Αδέλφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε»....

Το δυστύχημα στα Τέμπη
Στις 4 Οκτωβρίου 1999, τουριστικό λεωφορείο που μετέφερε 77 οπαδούς του ΠΑΟΚ συγκρούστηκε με διερχόμενο φορτηγάκι στην προσπάθειά του να κάνει προσπέραση και ανατράπηκε πέφτοντας σε χαντάκι, σκορπώντας τον θάνατο στους φιλάθλους, καθώς και στον οδηγό του δευτέρου οχήματος.
Λίγη ώρα νωρίτερα, στο Βελεστίνο, είχε γίνει στάση, όπου αποβιβάστηκαν κάποιοι και πήρε το τιμόνι στα χέρια του ο 19χρονος γιος του ιδιοκτήτη.
Από τα συντρίμμια του λεωφορείου ανασύρθηκαν νεκροί οι Χαράλαμπος Ζαπουνίδης (20 χρόνων), Δημήτριος Ανδρεαδάκης (25 χρόνων), Χριστίνα Τζιόβα (18 χρόνων), Αναστάσιος Θέμελης (22 χρόνων), Γεώργιος Γκανάτσιος (22 χρόνων), Κυριάκος Λαζαρίδης (17 χρόνων), καθώς και o Αστέριος Αγκζιώτης (68 χρόνων), ο οδηγός του μικρού φορτηγού που κατευθυνόταν προς τη Λάρισα. Και οι 6 φίλαθλοι του ΠΑΟΚ ήταν μέλη του Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ Κορδελιού.