Πάει Ηράκλειο ο τελικός του Κυπέλλου!

Η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ πήραν τα δύο εισιτήρια για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και θα διεκδικήσουν το τρόπαιο της δεύτερης τη τάξει εγχώριας διοργάνωσης, στις 6 Μαΐου. 

Πλέον, το βασικό θέμα προς συζήτηση αποτελεί το γήπεδο στο οποίο θα διεξαχθεί ο τελικός....


Από την πλευρά της η ΑΕΚ έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν έχει πρόβλημα όπου και να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος, την ώρα που στον ΠΑΟΚ έχουν εκφράσει την θέση τους ότι δεν θέλουν το παιχνίδι να γίνει στην Αθήνα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΣΠΟΡ FM, έχει «κλειδώσει» ο τελικός να πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο. Το Παγκρήτιο Στάδιο συγκεντρώνει αυτή τη στιγμή τις περισσότερες πιθανότητες, θεωρείται η πλέον κατάλληλη λύση και είναι σχεδόν δεδομένο -πλην συγκλονιστικού απροόπτου- ότι ο τελικός της 6ης Μαΐου θα διεξαχθεί εκεί.

Στην ΠΔΕ της ΕΠΟ θεωρούν ότι αποτελεί, μετά και την πρόκριση του ΠΑΟΚ, ιδανική λύση, ενώ πιστεύουν ότι σε συνεργασία με την ΕΠΣ Ηρακλείου θα ξεπεραστούν οι όποιοι σκόπελοι.

Στο Παγκρήτιο, δεν λειτουργούν οι κάμερες και η αστυνομία έχει εκφράσει αντιρρήσεις, ενώ η Αποκεντρωμένη Διοίκηση ζητάει από τον Δήμο Ηρακλείου τη μελέτη στατικής επάρκειας ως τις 5 Μαΐου, ώστε να μην μπει στο στάδιο λουκέτο, αλλά αυτά τα εμπόδια δεν μοιάζουν ικανά να εμποδίσουν την διεξαγωγή του τελικού στην Κρήτη.

Θυμίζεται ότι ο τελικός Κυπέλλου φιλοξενήθηκε στο Ηράκλειο και το 2006, με τον Ολυμπιακό να επικρατεί 3-0 της ΑΕΚ και όλα να κυλούν χωρίς κάποιο «παρατράγουδο» στις εξέδρες.