Κορυφαίος πρώην υπουργός της ΝΔ επενδύει 1 εκατ. ευρώ στο Δημοτικό Ξενοδοχείο Δημητσάνας

Εγκρίθηκε η προσφορά γαλάζιου πρώην υπουργού Τουρισμού για την εκμίσθωση του Δημοτικού Ξενοδοχείου Δημητσάνας μετά από απόφαση του δημοτικού συμβουλίου της Γορτυνίας, το οποίο συνεδρίασε μία μέρα μετά την αξιολόγηση των προσφορών – προτάσεων από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου...


Σύμφωνα με το «Καλημέρα Αρκαδία», ο εν λόγω πολιτικός έκανε προσφορά που προβλέπει ενοίκιο 1.900 ευρώ το μήνα και η επένδυση που θα γίνει στο Δημοτικό Ξενοδοχείο Δημητσάνας, θα φτάσει το 1 εκατ. ευρώ!

Δεσμεύθηκε μάλιστα για παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, με υψηλό κόστος επένδυσης, που δεν θα επηρεάσει τις υπάρχουσες επιχειρήσεις. Επελέγη ανάμεσα σε τέσσερις πλειοδότες, τον Ανδρέα Βλάση για την πρόταση του κ. Μαντά Χρήστου, τον Κολιόπουλο Τίτο για την εταιρεία «Πυξίδα» και τον Μπακογιαννάκη Τάκη.

Στους όρους της διακήρυξης θα ορίζεται ότι ο πλειοδότης – μισθωτής θα αναλάβει τη δαπάνη ανακαίνισης ή επισκευής του ακινήτου και θα προβεί σε τυχόν πρόσθετες παροχές ώστε να λειτουργήσει ως ξενοδοχείο κλασικού τύπου τουλάχιστον 3 αστέρων.