Τα ανίατα αυτής της Αριστερής καρικατούρας.

γράφει ο Κων/νος Σπ. Δρακάτος


Ρώτησαν λέει (άκου ποια και τι ρώτησαν), την γνώμη της κας Αναγνωστοπούλου, αναπλ. Υπουργού Παιδείας, σχετικά με τις καταλήψεις στην Θεσσαλονίκη και αυτή απάντησε: «Ξαφνικά μας πείραξαν οι καταλήψεις; Προτιμώ τις καταλήψεις από αυτά που γίνονται στη Γαλλία στη Γερμανία και αλλού στην Ευρώπη».
Δηλαδή, “από τ`ολότελα, καλή είν' κι η Παναγιώτενα”, που σημαίνει ότι δεν θέλουν, για τον Λαό, το καλύτερο από το καλό, αλλά το καλύτερο από το χειρότερο. Ε', αυτό δεν είναι η προοδευτική Αριστερά. Είναι μια καρικατούρα Αριστεράς, κατ' εικόνα και ομοίωση των λειτουργών της.
Φανταζόσαστε τι πλάκα θα είχε η απάντησή της, αν ρωτούσαν την γνώμη της για την διακοπή του ΕΚΑΣ, από τους, πραγματικά, φτωχούς συνταξιούχους; Το πιθανότερο θα ήταν να πει ότι ......
προτιμά να παίρνουν, έστω και 280 ευρώ τον μήνα, από το τίποτα των προσφύγων, που επιπλέον σκυλοπνίγονται, με την ελπίδα μιας καλύτερης ζωής, “...στη Γαλλία στη Γερμανία και αλλού στην Ευρώπη”.
Τι άλλο έχουμε ν' ακούσουμε από αυτή την Αριστερή καρικατούρα.

Υ.Γ. Α', η ίδια είπε κι' άλλο κουφό, για τους εκπαιδευτικούς. «Δεν είναι αξιολόγηση”, λέει, “όταν δεν αρέσει στους μαθητές και στους γονείς του να απολύεται ο εκπαιδευτικός». Δέχεται όμως, από τον ίδιο μαθητή 16-17 χρονών, την αξιολόγηση του πολιτικού, γιατί αξιολόγηση είναι η ψήφος.