Βόμβα: Τέλος ο Βρέντζος από τον Ολυμπιακό!

Σε όλα τα επίπεδα επεκτείνονται οι αλλαγές που είχαν προαναγγελθεί στον Ολυμπιακό. 

Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, οι «ερυθρόλευκοι» προχωρούν και σε διοικητική αναδιάρθρωση, στην οποία δεν θα συμπεριλαμβάνεται ο Γιάννης Βρέντζος.

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα, ο μέχρι πρότινος διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ υπέβαλε την παραίτησή του, η οποία έγινε αποδεκτή....


Όσο για το καθήκοντά του θα καλυφθούν εκ των έσω, με τους Γιαννίκο, Παύλου και Κουντούρη να αναλαμβάνουν περαιτέρω αρμοδιότητες.


Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο μας για τα παρακάτω:

1. Το Μετοχικό Κεφάλαιο της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα αυξηθεί κατά 20 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που θα καλυφθεί εξ ολοκλήρου και άμεσα από τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η συγκεκριμένη αύξηση υλοποιείται προκειμένου να μην υπάρξει πρόβλημα με την απώλεια εσόδων από το UEFA Champions League και η ομάδα να συνεχίσει δυνατή και να ενισχυθεί, για να κατακτήσει όλους τους στόχους της. Ο κ. Μαρινάκης, όπως και το 2010, που η ομάδα μας δεν συμμετείχε σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά και την περσινή σεζόν που τελείωσε με ζημιά 8 εκατομμυρίων ευρώ, έτσι και τώρα δεν αφήνει τον Ολυμπιακό να μπει σε οικονομικές περιπέτειες.

2. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Γιάννης Βρέντζος, υπέβαλε την παραίτησή του, η οποία έγινε δεκτή και θα τεθεί σε ισχύ από την επόμενη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ. Περεταίρω αρμοδιότητες που αφορούν στη λειτουργία της ΠΑΕ και του ποδοσφαιρικού τμήματος θα αναλάβουν οι κ.κ. Κουντούρης, Παύλου,Γιαννίκος.

3. Λύνεται η συνεργασία με τον τεχνικό σύμβουλο και επικεφαλής του τμήματος scouting Χουάνχο Λορένθο Μολπεσέρες.

4. Ο κ. Φρανσουά Μοντεστό αναλαμβάνει Αθλητικός Διευθυντής».