Γιατί Τόσοι Άνθρωποι Πιστεύουν ότι ο Tupac Shakur Είναι Ζωνταντός;

Σε λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 13 Σεπτεμβρίου, συμπληρώνονται δεκαεννέα χρόνια από την ημέρα που ο Tupac Shakur, ένας από τους σημαντικότερους rapper όλων των ε
ποχών, άφησε την τελευταία του πνοή έπειτα από πυροβολισμούς που δέχθηκε....
Συγκεκριμένα, στις 6 Σεπτεμβρίου του 1996 και μετά από έναν αγώνα μποξ του Mike Tyson στο Λας Βέγκας, ο 2Pac, ενώ καθόταν στη θέση του συνοδηγού στο αυτοκίνητο του Suge Knight (αφεντικό της Death Row Records), πυροβολήθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο που προσέγγισε την αυτοκινητοπομπή με το crew τους.

Επτά ημέρες αργότερα, ο διάσημος μουσικός, εξέπνευσε στο νοσοκομείο όπου είχε μεταφερθεί.

Τα περίεργα όμως, ξεκίνησαν λίγο αργότερα για να καταλήξουν σε έναν από τους πιο περίεργους μύθους που αφορούν κάποιον διάσημο. Έναν μύθο, που έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο και που θέλει τον Tupac να έχει σκηνοθετήσει τον θάνατο του και να διαφεύγει στην Κούβα.

Το πως και το γιατί, θα προσπαθήσουμε να τα αναλύσουμε παρακάτω με νηφαλιότητα και πάνω από όλα με γνώμονα τη λογική, παρουσιάζοντας κάποια στοιχεία τα οποία μπορεί να είναι εντελώς τυχαία.

Προτιμώ πάντως την θεωρία που τον θέλει ζωντανό, να καπνίζει τα πούρα του στην Κούβα επειδή είναι σαφώς πιο γαμάτη.

Δεν έγινε ποτέ κηδεία

Είναι δυνατόν να πεθαίνει ένας από τους κορυφαίους rapper στον κόσμο και να μην γίνεται κηδεία; Ουσιαστικά, είχαν κανονιστεί δύο τελετές, μία στην Ατλάντα και μια δεύτερη στο Λος Άντζελες, όμως και οι δύο ακυρώθηκαν. Επίσης, σημαντικό είναι να αναφέρουμε πως δεν υπάρχει ούτε μία φωτογραφία του 2Pac από το νοσοκομείο ενώ, κανείς δεν έχει βγει δημόσια να πει πως τον είδε νεκρό. Ακόμη και ο Suge Knight, που ήταν μαζί του εκείνο το βράδυ, δεν μπορεί με σιγουριά να πει πως έχει πεθάνει και σε συνεντεύξεις του, συχνά - πυκνά, αφήνει να εννοηθεί πως ο διάσημος rapper ζει.



Επίσης, πολύ σημαντικό είναι και το γεγονός πως, υποθετικά, η σωρός του 2Pac, αποτεφρώθηκε μια μέρα μετά τον θάνατο του. Προσωπικά, μου φαίνεται πολύ περίεργο το γεγονός πως η αστυνομία επέτρεψε να αποτεφρωθεί το βασικό στοιχείο μιας τόσο σοβαρής υπόθεσης.

Είχε προβλέψει τα πάντα στους στίχους των τραγουδιών του

Κάποιοι στίχοι του 2Pac, δημιουργούν αίσθηση όσον αφορά το περιεχόμενο τους μιας και φαίνεται σαν να είχε προβλέψει τα πάντα, μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια και να μας έδινε σημάδια για το τι πρόκειται να ακολουθήσει.

Στίχοι, μέσω των οποίων, περιέγραφε την κηδεία του και μας προειδοποιούσε πως θα επιστρέψει σαν τον Ιησού ενώ σε κάποιο κομμάτι του (God Bless The Dead), ευχόταν στον αντίπαλο του, Notorious B.I.G., να αναπαυθεί εν ειρήνη, ενώ ο ίδιος πέθανε, έξι μήνες πριν από αυτόν. Επίσης, πολλές ήταν οι φορές που ο διάσημος rapper, υποστήριζε σε συνεντεύξεις του πως θέλει να εξαφανισθεί και να αφήσει την rap μουσική.



Υπήρχε περίπτωση να βρεθεί στην φυλακή

Εκτός από το γεγονός πως ο 2Pac δεν ήταν και το καλύτερο παιδί, είχε βαρεθεί να τον τρέχουν συνεχώς στα δικαστήρια για πράγματα που, κατά τα λεγόμενα του, δεν είχε κάνει. Όπως αναφέρει και ο Suge Knight, υπήρχαν αρκετά ανοιχτά δικαστικά μέτωπα με κίνδυνο να βρεθεί ξανά στην φυλακή. Κάτι που ο Shakur δεν ήθελε με τίποτα.

Έτσι, η γνωστή θεωρία συνωμοσίας, τον θέλει να σκηνοθετεί τον θάνατο του και να δραπετεύει στην Κούβα όπου σύμφωνα με πληροφορίες, διαμένει (έχοντας πολιτικό άσυλο) και η θεία του, Assata Shakur, η οποία είναι επικηρυγμένη από το FBI για τη δράση της στους Μαύρους Πάνθηρες.

Υπάρχει επίσης και μια δεύτερη όψη στην ιστορία, σύμφωνα με την οποία, έχει ενταχθεί (για άγνωστους λόγους) σε ένα σύστημα προστασίας του FBI και όλο αυτό το σκηνικό, είχε στηθεί από την ίδια τη κυβέρνηση.

Τυχαίες (;) εμφανίσεις του σε διάφορα βίντεο και φωτογραφίες

Πέρσι είχε προκληθεί ένας μικρός χαμούλης όταν στο background μιας τηλεοπτικής συνέντευξης ενός από τους πρωτοστάτες του κινήματος Occupy Wallstreet, του Luke Rudkowski, πέρασε ένας τύπος που πολλοί υποστηρίζουν πως είναι ο Tupac. Μάλιστα, ένας πιτσιρικάς ο οποίος κρατάει ένα πλακάτ, μπαίνει μπροστά από την κάμερα την στιγμή που περνά ο rapper, αναγκάζοντας αρκετό κόσμο να υποστηρίξει πως μόνο τυχαία δεν μπήκε ο μικρός μπροστά στο πλάνο.

Δείτε το βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματα σας (Προχωρήστε στο 6:22)



Συμμετοχή σε βίντεο Ολλανδού μουσικού μετά τον θάνατο του



Ο Chillo, εμφανίστηκε από το πουθενά και προκάλεσε αίσθηση όταν το 2006 κυκλοφόρησε το συγκεκριμένο βίντεο στο οποίο εμφανίζεται ένας τύπος ο οποίος αδιαμφισβήτητα είναι ίδιος ο 2Pac. Αν και στο βίντεο γράφει «1996», ο ίδιος ο Chillo, όταν ερωτήθηκε δημόσια από κάποιον fan, ισχυρίστηκε πως αυτό γυρίστηκε το 2006 και πως ο άνθρωπος που κάθεται δίπλα του είναι ο Tupac Shakur, για να προσθέσει πως λόγω του ότι η κατάσταση είναι περίπλοκη, δεν μπορεί να πει περισσότερα.

Περίεργη φάση.

Οι φωτογραφίες που έφερε στη δημοσιότητα το TMZ



Αν δεν είναι αυτός ο Tupac, τότε ο τύπος, μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτή την ομοιότητα ώστε να κάνει καμάκι.

H φωτογραφία του από τα περσινά Bet Awards



Βλέποντας αυτή την φωτογραφία, άρχισα πραγματικά να πιστεύω πως ο Tupac ζει και πως είναι ένα κοινό μυστικό που δεν προσπαθούν πολύ πλέον να κρύψουν.

Το περίεργο αστειάκι του Barack Obama και το tweet της CIA

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, σε ομιλία του κατά τη διάρκεια κάποιας εκδήλωσης, επέλεξε να κάνει ένα αστειάκι λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως «δεν γνωρίζουμε που βρίσκονται ο Biggie και ο Tupac». Αστειευόμενος, για τις θεωρίες συνωμοσίας που κυκλοφορούν εκεί έξω.



Στο ίδιο μοτίβο κινήθηκε λίγα χρόνια αργότερα και η CIA, όταν γιόρταζε τα «γενέθλια» του λογαριασμού της στο Twitter (το λεγόμενο #twitterverary) και ανέβασε το εξής (και καλά) αστείο, post.



Ο αριθμός 7
Ο 2Pac είχε και μια εμμονή με τον αριθμό επτά. Όσοι υποστηρίζουν την θεωρία πως ο θρύλος της rap πίνει τα cocktail του στην Κούβα, βρίσκουν περίεργο το γεγονός πως έχουν προκύψει οι παρακάτω συμπτώσεις που περιλαμβάνουν τον αριθμό 7 (ο αριθμός που, σύμφωνα με τη βίβλο, αντιπροσωπεύει την πληρότητα)

- Ο Tupac πέθανε στα 25 του (2+5=7)

- Ενώ ήταν σε κώμα για επτά ημέρες

- Η επίσημη ώρα θανάτου του ήταν στις 4:03 (4+3=7)

- Η επίθεση εναντίον του έγινε επτά μήνες μετά την κυκλοφορία του πρότελευταίου του δίσκου

Όλοι όσοι πιστεύουν σε αυτή τη θεωρεία, που συμπεριλαμβάνει αρκετή νουμερολογία, είχαν την άποψη πως ο 2Pac θα επέστρεφε όταν θα γινόταν 43 ετών (4+3=7). Διορία που έληξε φέτος τον Ιούνιο.

Το πιο ανατριχιαστικό από όλα είναι το γεγονός πως το 2014, η χρονιά που ο Tupac θα γινόταν 43 ετών, μας δίνει επίσης, άθροισμα επτά (2+1+4=7).

Creepy.



Η φωτογραφία της αυτοψίας του αποδείχθηκε ψεύτικη

Αρχικά, σχεδόν πουθενά δεν φαίνεται να έχει γίνει κάποια αυτοψία από ιατροδικαστή. Αυτό το υποστηρίζει πολύς κόσμος που ασχολείται με την υπόθεση, όπως και το γεγονός ότι ο αριθμός μητρώου του, κατά τα λεγόμενα πολλών, παραμένει ενεργός. Όπως και να έχει, μια φωτογραφία είδε το φως της δημοσιότητας πριν από κάποια χρόνια, η οποία δείχνει τον Tupac ξαπλωμένο σε ένα κρεβάτι, με γυρισμένο το κεφάλι από την αντίθετη πλευρά σε σχέση με αυτή της λήψης και με το σώμα του «ανοιγμένο».
Η συγκεκριμένη φωτογραφία, όχι μόνο έχει αποδειχθεί ψεύτικη από γραφίστες και ανθρώπους που ερευνούν την υπόθεση, με βασικά στοιχεία πως λείπει ένα τατουάζ που είχε στο λαιμό, ότι οι πληγές είναι ίδιες με αυτές που του είχαν δημιουργήσει οι make up artists για ένα κλιπ του και άλλες "ανωμαλίες" που προκαλούνται από την κακή χρήση προγράμματος επεξεργασίας φωτογραφιών, αλλά κατάφερε να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που, πιθανώς, ήθελαν αυτοί που την άφησαν να διαρρεύσει.
Αν θέλετε να δείτε τη φωτογραφία, πατήστε εδώ (προσοχή, το θέαμα δεν είναι ευχάριστο).

Υπάρχουν τρεις διαφορετικές εκδοχές για το πως έφτασε στο νοσοκομείο

Η μία εκδοχή είναι αυτή που θέλει τον Suge Knight, να πηγαίνει αυτός με το αυτοκίνητο του τον φίλο του στο νοσοκομείο, όμως, πως θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο όταν ο ίδιος, υποστηρίζει πως, είχε τραυματιστεί στο κεφάλι; Πράγμα που δεν έχει διευκρινιστεί ποτέ επισήμως. Μια, πιο διαδεδομένη εκδοχή, είναι αυτή, σύμφωνα με την οποία, ο διάσημος rapper μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Όμως, πριν από λίγο καιρό, ήρθε στο φως της δημοσιότητας ένα βίντεο μιας αυτόπτης μάρτυρα, η οποία υποστήριξε on camera, πως ο Tupac, έφυγε από τον τόπο της επίθεσης με ελικόπτερο.