Life style ξέπλυμα σε φασίστες από anthensvoice, iefimerida και The Toc

Συντάκτης:
Δημήτρης Κανελλόπουλος

«Μεγαλύτερη εντύπωση προκάλεσε ασφαλώς η εμφανώς αδυνατισμένη σιλουέτα της» γράφει η Athens Voice, το νεοφιλελεύθερο free press του «Μένουμε Ευρώπη» και, για του λόγου το αληθές, μας ζητάει να κάνουμε «μια τυχαία σύγκριση με στιγμιότυπο του 2014» και η οποία «πιστοποιεί το οφθαλμοφανές»....


Το φωτογραφικό ενσταντανέ προέρχεται από τη Βουλή, με το καλό μας το free press να μην αναφέρεται ούτε στην Όλγα Κεφαλογιάννη, ούτε στην Άννα Καραμανλή, ούτε στην Έλενα Κουντουρά. Αλλά στην Ουρανία Μιχαλολιάκου, τη κόρη του αρχηγού των νεοναζί της Χρυσής Αυγής.

Και προχωράει ακόμα περισσότερο η Athens Voice, ώστε η ενημέρωσή μας να είναι πιο σφαιρική: «Με μαύρα γυαλιά, δερμάτινη φούστα, πέδιλα και χρυσό ρολόι εμφανίστηκε στη Βουλή». Ξέπλυμα σε φασίστες, πρώτης τάξεως.

«Έχει αλλάξει εντελώς στιλ, καθώς έχει χάσει πολλά κιλά και έχει κάνει αλλαγές και στο μαλλί» γράφει και το iefimerida.gr αλλά από το συγκεκριμένο site δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό.

Όσο για το The Toc (από αυτό περιμέναμε κάτι άλλο)… η Ουρανία παλιότερα «δεν εγκατέλειπε τις αθλητικές φόρμες, τα γυαλιά μυωπίας και unisex t-shirt». Αλλαξε μόνο φόρμες και όχι τις ρατσιστικές και τις ναζιστικές απόψεις της.

Επαναλαμβάνω, life style ξέπλυμα σε φασίστες, πρώτης τάξεως.

Περιμένουμε δε εναγωνίως και από τα τρία sites να γράψουν την Τρίτη για τη μητέρα του Παύλου Φύσσα και τη συνέχεια της κατάθεσης της στη δίκη της Χρυσής Αυγής. Σε τάγματα εφόδου συμμετείχε και η Ουρανία υπενθυμίζουμε.

Πηγή: efsyn.gr