Απίστευτο! Τελειώνουν «παλιοσειρά» από την Εθνική!

0
Παρελθόν από την Εθνική Ελλάδας αναμένεται να αποτελεί άμεσα ένας από τους πιο παλιούς ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο αντιπροσωπευτικό μας «συγκρότημα».

Την Κυριακή (11/10) η «γαλανόλευκη» υποδέχεται την Ουγγαρία...
, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των προκριματικών του Euro 2016 και ολοκληρώνονται οι υποχρεώσεις της Εθνικής Ελλάδας σε μία από τις πιο καταστροφικές πορείες της τα τελευταία χρόνια.

Μάλιστα, στην ΕΠΟ έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν άμεσα σε σημαντικές αλλαγές για την νέα… εποχή στο αντιπροσωπευτικό μας «συγκρότημα» και κύριο μέλημα είναι η εύρεση του προπονητή που θα οδηγήσει την ομάδα στα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Όμως, αυτή δεν είναι η μοναδική αλλαγή στην Ομοσπονδία, μια και σύμφωνα με το «Έθνος της Κυριακής», οι άνθρωποι της ΕΠΟ αναμένεται να «τελειώσουν» έναν ποδοσφαιριστή που βρίσκεται εδώ και χρόνια στην εθνική ομάδα. Πάντως, δεν αποκαλύπτεται το όνομα του παίκτη, αλλά γίνεται αναφορά σε «παλιοσειρά», η οποία δεν θα καλεστεί στο φιλικό του Νοεμβρίου και το μόνο που απομένει είναι να ξεκαθαρίσει αν θα αποχωρήσει οικειοθελώς από την ομάδα ή θα «κοπεί» από τις επιλογές.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)