Κ.Βαξεβάνης: "Ο Θεοδωράκης έχει πάει στο φεγγάρι με νταλίκα"

0
Σφοδρή επίθεση με βαρείς χαρακτηρισμούς εναντίον του επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη, εξαπολύει ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης, με αφορμή τα όσα κατήγγειλε ο πρώτος για τα...
υπόγεια της Κουμουνδούρου και τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ στα οποία φέρεται σύμφωνα με τα λεγόμενά του να τον σύστησε ο Αλέξης Τσίπρας στο παρελθόν.

«Στις εκλογές του ‘12 είχα πάρει μια συνέντευξη από τον κ Τσίπρα στα γραφεία στην Κουμουνδούρου και με πολύ μεγάλη χαρά μου λέει ‘πάμε να σου δείξω τα παιδιά που δίνουν τη μάχη στο ίντερνετ’ και με πάει σε ένα υπόγειο στην Κουμουνδούρου που ήταν τα troll του ΣΥΡΙΖΑ. Δεκάδες πιτσιρικάδες που κάναν αυτή τη δουλειά. Ήταν το αντίστοιχο που έκανε τότε και η Νέα Δημοκρατία», δήλωσε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του Ποταμιού, υπογραμμίζοντας ότι δεν θα δείχνει πλέον καμιά ανοχή σε ψευδή δημοσιεύματα για το Ποτάμι.

Το σχόλιο του Κώστα Βαξεβάνη για τα όσα κατήγγειλε ο κ. Θεοδωράκης με τίτλο «Ο Θεοδωράκης έχει πάει στο φεγγάρι με νταλίκα» ήρθε μέσω Facebook, όπου ο γνωστός δημοσιογράφος έγραψε χαρακτηριστικά:

Αυτός ο τύπος τελικώς είναι ανεκδιήγητος. Κατάφερε να κοροϊδέψει τόσους πολλούς πως αποτελούσε μια δημοσιογραφική οντότητα με υπόβαθρο που μερικές φορές λες πως μοιάζει με φορτηγατζή που κατάφερε να πείσει τους πάντες πως οδήγησε νταλίκα στο φεγγάρι.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης στην προσπάθεια πολιτικής του έκφρασης, φανερώνει κάθε μέρα τον κακό δημοσιογραφικό εαυτό του και σίγουρα τον ανύπαρκτο πολιτικό.

Δήλωσε λοιπόν πως ο Τσίπρας, μετά από μια συνέντευξη που του πήρε, τον οδήγησε στα υπόγεια της Κουμουνδούρου όπου του έδειξε τα τρολς του ΣΥΡΙΖΑ που δραστηριοποιούνταν στο διαδύκτιο.

Από όσα είπε υπάρχει ένα πολύ σοβαρό θέμα: του έδειξε ο Τσίπρας τρολς του ΣΥΡΙΖΑ που κάνουν βρομοδουλειά στο ίντερνετ και αντί ως δημοσιογράφος να το καταγγείλει στον κόσμο, το κρατούσε τρία χρόνια; Κάθισε στο υπόγειο και τους έκανε και παρέα αντί να τους ξεμπροστιάσει;

Φαντάζομαι πως το υπόγειο το πρόσθεσε για να προσδώσει πλοκή και εικόνα στο σενάριό του, όπως έκανε με κάτι εκπομπές όπου έβαζε τον μετανάστη να υποστηρίζει πως ήρθε από το Λονδίνο κρεμασμένος κάτω από φορτηγό. Ε μην αφήσουμε την αλήθεια να μας χαλάσει μια τόσο καλή ιστορία...

vaxevanis_theodorakis

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)